1 filtre aplicate

Toate produsele EXHELIOS

Noua imagine comerciala a societatii Exhelios® va fi de acum incolo cunoscuta sub numele Aliphia (fonetic „alifia”). Este un nume scurt, memorabil, usor de inteles si care defineste foarte bine ceea ce facem. in urma rebranding-ului toate produsele au ambalaje noi, mai prietenoase, mai viu colorate, mai usor de recunoscut. Totodata informatiile pentru pacient vor fi mai usor de gasit si de citit.
Acest proces prin care dezvaluim „haine noi” vine ca un raspuns al maturizarii societatii Exhelios® . Va prezentam aceleasi produse de inalta calitate si eficienta definite sub marca Aliphia.
Principalul produs Aliphia este Crema Dr. Boici, o varianta imbunatatita a primului produs realizat in societate, Boicil Forte, binecunoscutul unguent antireumatic legat de numele medicului timisorean dr. Boici Vasile, caruia i-a apartinut ideea de utilizare in terapia umana a extractelor de spanz.
Produsele Aliphia sunt destinate unei game largi de utilizari in: reumatism, luxatii, entorse, oboseala musculara, varice, tromboflebite, rani, arsuri, hemoroizi, herpes, protectia buzelor, acnee, etc.

pe pagina
Scroll