Identificarea vanzatorului
Acest serviciu este oferit de FAMILIS ONLINE SRL cu sediul in Bacau str. Neagoe Voda nr.11, judetul Bacau, inmatriculata in Registrul comertului sub nr. J4/1673/2017, avand cod unic de inregistrare RO38344273, cont RO16INGB0000999907312289, ING Bank, denumita in cele ce urmeaza Societatea.
Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:
Prin e-mail la urmatoarele adrese:
comenzi@ArmoniaNaturii.ro - pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a comenzilor, confirmare sau anulare comanda, metode de plata, metode de livrare, etc.;
contact@ArmoniaNaturii.ro - pentru colaborari, parteneriate, solicitari diverse.
Prin telefon la numarul: 0723.95.00.99.

1. Definitii
Utilizator - orice persoana care viziteaza site-ul ArmoniaNaturii.ro.
Client - persoana fizica / persoana juridica ce efectueaza o Comanda.
Produse si Servicii - orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.
Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.
Vanzator - societatea FAMILIS ONLINE SRL, avand datele de identificare de mai sus.
Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.
Curier - orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

2. Despre ArmoniaNaturii.ro
ArmoniaNaturii.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

3. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul ArmoniaNaturii.ro, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat in mod expres - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele ArmoniaNaturii.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale ArmoniaNaturii.ro fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a ArmoniaNaturii.ro, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul ArmoniaNaturii.ro intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

4. Inregistrarea ca utilizator
Site-ul ArmoniaNaturii.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului ArmoniaNaturii.ro sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a ArmoniaNaturii.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile ArmoniaNaturii.ro.
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
ArmoniaNaturii.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de ArmoniaNaturii.ro. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele ArmoniaNaturii.ro, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.
ArmoniaNaturii.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

5. Prelucrarea datelor cu caracter personal - Politica de Confidentialitate
Prin inregistrarea ca utilizator al ArmoniaNaturii.ro va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, numar de telefon, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului ArmoniaNaturii.ro. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele ArmoniaNaturii.ro va trebui sa ne comunicati o adresa de e-mail valida precum si alte date legate de dvs.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, FAMILIS ONLINE SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.
Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe ArmoniaNaturii.ro, informarea utilizatorilor / clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.
Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a FAMILIS ONLINE SRL, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre FAMILIS ONLINE SRL. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.
Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora. Orice solicitare in acest sens este necesar sa fie trimisa pe adresa contact@ArmoniaNaturii.ro.
ArmoniaNaturii.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul ArmoniaNaturii.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.
Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate in scopul pentru care le-ati furnizat, pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preintampina incalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali.
De asemenea, FAMILIS ONLINE SRL poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing (Newsman), curierat (GLS), servicii de plata / bancare (EuPlatesc), sau alte servicii. Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

6. Procedura de cumparare
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe ArmoniaNaturii.ro este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
- identificarea si alegerea produselor;
- inregistrarea dvs. ca utilizator al  ArmoniaNaturii.ro;
- efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online, ramburs la curier sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul 7, iar costul final va contine pretul produsului comandat, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG 448/2005.
- livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator / importator / distribuitor si / sau alte certificate daca este cazul.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe ArmoniaNaturii.ro, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.
Pentru reclamatii sau probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna cu Marius Ilovan, la adresa contact@ArmoniaNaturii.ro. Veti primi raspuns la reclamatie in maxim 2 zile lucratoare.

7. Preturi, metode de plata, cum cumpar si platesc
7.1. Preturi
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe ArmoniaNaturii.ro reprezinta preturile finale de cumparare. Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

Taxele de livrare sunt in limita a 2 kg, fara limita de km, dupa cum urmeaza:
- National: 13,9 Lei - pentru comenzi sub 200 lei.
Pentru coletele cu o greutate de peste 2 kg, taxa de livrare va fi comunicata Clientului dupa receptionarea comenzii, si se calculeaza conform tarifelor oferite de firmele de curierat, respectiv 1 Leu/kilogram aditional.
La comenzi mai mari de 200 de lei, transportul este gratuit.

7.2. Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: ramburs in numerar la livrare, transfer bancar/ordin de plata sau plata online cu card bancar.
Daca ati ales sa platiti ramburs in numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.
Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi.
Daca ati ales metoda de plata online prin card bancar prin EuPlatesc este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

7.3. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul ArmoniaNaturii.ro prin transfer bancar/ordin de plata?
Puteti cumpara produse prin ArmoniaNaturii.ro urmand 3 pasi:
a.- Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe butonul "Finalizeaza comanda".
b.- Introduceti/confirmati datele dvs. personale.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indicati acest lucru prin debifarea optiunii "Adresa pentru livrare este aceeasi cu adresa de facturare" de la sfarsitul formularului.
Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand "Pasul urmator". Daca adresa de livrare, sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe care le aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva.
c.- Daca ati ales metoda de plata "Transfer bancar/ordin de plata", veti primi prin e-mail o factura cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii prin transfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea "Detalii de plata" a ordinului de plata, numarul facturii primite prin email, care reprezinta confirmarea comenzii plasate. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar/ordin de plata, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa comenzi@ArmoniaNaturii.ro, in maximum 24 de ore.

8. Garantie si service postvanzare
Produsele comercializate pe site-ul nostru beneficiaza de garantia legala de conformitate.
Pentru orice detalii legate de garantie va rugam sa contactati departamentul de vanzari la adresa de e-mail: comenzi@ArmoniaNaturii.ro. Toate produsele comercializate au garantie conform specificatiei producatorului.

9. Descrierea si returnarea produselor
9.1. Descrierea produselor
ArmoniaNaturii.ro depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, ArmoniaNaturii.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de ArmoniaNaturii.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

9.2. Returnarea produselor
Produsele se pot returna doar daca sunt sigilate, si daca nu au fost utilizate sau testate, deoarece fac parte din produsele care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii clientilor sau din motive de igiena, odata ce au fost desigilate.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 de zile calendaristice de la primirea coletului, in conformitate cu dispozitiile OUG nr. 34/2014.
Conform OUG nr. 34/2014, produsele alimentare si cosmetice constituie produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid si sunt exceptate de la dreptul de retragere. Chiar si in aceste conditii, ArmoniaNaturii.ro accepta returnarea acestor produse, in conditiile de mai jos.

Produsele pentru care nu se accepta returul sunt:
a) Produse desigilate.
b) Produsele alimentare care se deterioreaza usor, au termen de valabilitate scurt si sunt sensibile la temperatura, diferente de umiditate, etc. (de exemplu, laptisorul de matca) pentru care nu putem garanta depozitarea corecta din momentul in care s-a desfacut coletul, pana la termenul de retur.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:
- sa completati formularul "Retur produse" cu toate informatiile solicitate in acest formular, pe care il gasiti pe Site la sectiunea "Contul meu" / "Sesizari". Veti fi apoi contactat de un reprezentant al Site-ului pentru confirmarea returului.
- puteti utiliza si acest formular de retragere din contract, cu mentiunea ca acesta este doar un model si nu este obligatoriu.
- sa returnati produsul cumparat, sigilat, in starea in care v-a fost livrat. In colet se vor afla toate documentele primite initial.
- returnarea se face prin trimiterea produselor la adresa Vanzatorului, in maxim 30 de zile calendaristice de la primirea comenzii.
- cheltuielile de transport vor fi achitate integral de catre dumneavoastra.
Suma platita initial va fi rambursata integral, in 14 zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur, cu toate documentele solicitate.
FAMILIS ONLINE SRL va incerca intotdeauna sa rezolve orice sesizare pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti. In acest sens va punem la dispozitie in sectiunea "Contul meu" / "Sesizari" mai multe formulare prin care ne puteti sesiza sau reclama problemele aparute cu privire la produse sau livrare, la care va vom raspunde in maxim 7 zile calendaristice.
In cazul in care rezolvarea pe cale amiabila nu este posibila se vor aplica prevederile legale romanesti.

10. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false.
ArmoniaNaturii.ro isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia, de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe ArmoniaNaturii.ro, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe ArmoniaNaturii.ro, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale ArmoniaNaturii.ro.
ArmoniaNaturii.ro are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. ArmoniaNaturii.ro nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe Site. ArmoniaNaturii.ro are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

11. Forta Majora
ArmoniaNaturii.ro, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre ArmoniaNaturii.ro nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa ArmoniaNaturii.ro. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la ArmoniaNaturii.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele ArmoniaNaturii.ro, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

12. Publicitatea
ArmoniaNaturii.ro poate afisa in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea ArmoniaNaturii.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

13. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale
ArmoniaNaturii.ro respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email: contact@ArmoniaNaturii.ro, sau sa ne contactati la numerele de telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

14. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de Societate prin intermediul ArmoniaNaturii.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, cu modificarile si compeltarile ulterioare - Legea nr. 121/2006, OUG nr. 34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, Decizia 200/2015, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii si conditiile ArmoniaNaturii.ro se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul FAMILIS ONLINE SRL. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente din Romania.

15. Prezentarea ofertei
FAMILIS ONLINE SRL isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul ArmoniaNaturii.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul ArmoniaNaturii.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul ArmoniaNaturii.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

16. Informatiile continute in acest site, precum: imagini, grafica, poze, clipuri video, texte si alte materiale care apar postate, au caracter informativ si orientativ si pot suferi modificari.
Nuantele de culori pot fi diferite in functie de setarile monitorului si de lumina la care este expus produsul. Fotografiile ambalajelor pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe acest site.

Scroll