1 filtre aplicate

Toate produsele QUIZ COSMETICS

QUIZ Cosmetics este o companie de producție cu o tradiție îndelungată.A fost fondată în 1983 și este specializată în producția de produse cosmetice decorative și ambalare. Oferă, de asemenea, servicii de asamblare și cosmetice PRIVATE LABEL.Acestea includ o gamă completă de produse cosmetice colorate, pornind de la pulberi presate, fard de obraz, rujuri, balsamuri pentru buze și finisare pe unghii.
Cosmeticele noastre sunt exportate in peste 40 de tari pe cinci continente. De peste 30 de ani, le ajutăm pe femeile din întreaga lume să obțină aspectul dorit, să sublinieze avantajele naturale ale frumuseții lor, să schimbe stilul și să urmeze tendințele.Esența producției de produse cosmetice QUIZ consta in componente de cea mai bună calitate, astfel încât compania le importă de la cei mai buni furnizori din întreaga lume. Toate produsele QUIZ sunt supuse unor teste dermatologice aprofundate, testări microbiologice și aplicări. Foarte important, ele nu sunt testate pe animale. Bineînțeles că suntem licențiați prin certificatul GMP ISO 22716: 2007.
Ambalajul pentru produsele cosmetice din fabrica noastră ne permite să reacționăm rapid la schimbările în tendințele de design și să distingem cosmeticele noastre între ofertele altor producători. În sortimentul nostru puteți găsi peste 100 de tipuri de ambalaje elegante și la îndemână.
Cercetarea și dezvoltarea se desfășoară în laboratorul propriu, ceea ce ne asigură independența și oportunitatea de a ne realiza propriile idei, precum și de a răspunde rapid nevoilor pieței. Acest lucru permite clienților să aprecieze produsele QUIZ COSMETICS nu numai pentru o calitate excelentă, ci și pentru un design unic de ambalaje și prețuri accesibile.

pe pagina
Scroll