1 filtre aplicate

Toate produsele FARMACLASS

Sanatatea este vitala pentru fiecare dintre noi, iar gasirea celor mai bune solutii pentru o stare de sanatate ideala este obiectivul nostru. De aceea noi, la FarmaClass, suntem motivati in a dezvolta formule noi, dedicate, cercetate si verificate, care sa determine imbunatatirea si mentinerea sanatatii omului.
Portofoliu de produse FarmaClass este intr-o continua dezvoltare, fiind axat pe mai multe directii de actiune, in asa fel incat orientarea acestuia sa acopere un spectru larg de patologii, asigurand prevenirea imbolnavirii si mentinerea unei stari de sanatate optima a organismului uman.
Cu grija deosebita pentru detalii, pastrand dar si dezvoltand formule traditionale, FarmaClass Industry foloseste materii prime de cea mai buna calitate, atent selectionate; specialisti calificati; control strict al calitatii produselor, toate pentru a oferi satisfactie pacientilor si clientilor nostri.
Produsele companiei sunt fabricate respectand norme de calitate si siguranta alimentara la standarde europene, in deplina concordanta cu recomandarile organismelor medicale din tara si strainatate.

  • 1
  • 2
pe pagina
  • 1
  • 2
Scroll