Ideea realizarii site-ului ArmoniaNaturii.ro s-a nascut din dorinta de a oferi celor interesati o sursa de informatii cat mai completa si competenta, care sa cuprinda cat mai multe domenii specifice din ceea ce poate fi numit naturism. Lansat pentru prima data in urma cu 12 ani, ArmoniaNaturii.ro a fost un pionier al naturismului in online-ul romanesc, si de ce nu, chiar a constituit o sursa de inspiratie pentru alte site-uri. Acum se afla la a 3-a versiune, mult imbunatatita, si este inca o dovada ca naturismul poate ajuta un "batranel" sa concureze cu succes cu site-urile mai "tinerele".


ArmoniaNaturii.ro are ca scop promovarea unui mod de viata sanatos, natural si armonios, familiarizarea cu produsele naturiste si terapiile complementare, prin informarea publicului utilizand mediul internet. Credem cu tarie ca armonia existenta in natura in stare implicita, este cheia rezolvarii tuturor problemelor actuale ale omenirii, tocmai de aceea incurajam redescoperirea acestei armonii a naturii, existenta si in fiinta umana, in stare latenta. De aceea, motto-ul nostru este:


ArmoniaNaturii - trebuie doar sa o redescoperi!


Aici gasiti un catalog de produse naturiste cu comanda on-line, grupate pe categorii si subcategorii dar si pe afectiuni ale sanatatii pentru care sunt recomandate, blog cu articole grupate pe variate domenii de interes, un catalog cu plante medicinale prezentate din punct de vedere tehnic, si un glosar de termeni medicali. De asemenea, site-ul dispune de un sistem foarte avansat de filtrare si cautare a informatiilor.
Si mai ales, gasiti oferte de pret foarte bune, reduceri de pret la sute de produse, pachete promotionale oferite de producatori, si pachete speciale realizate de noi pentru ca dvs. sa beneficiati de preturi avantajoase cand achizitionati mai multe produse. Zilnic va pregatim surprize noi, de aceea ramaneti aproape.


Urmarim sa va oferim cat mai multe informatii, de calitate, sa va oferim solutii pentru optimizarea conditiei existentiale, sa restabiliti acel echilibru de care fiecare dintre noi are nevoie, intr-o lume din ce in ce mai indepartata de sursa si pastratoarea vietii, NATURA.

Scroll