CUM COMAND

Dupa ce ati plasat comanda de produse prin click pe butonul "Adauga in cos" si ati actualizat cosul de cumparaturi, faceti click pe butonul "Finalizeaza comanda" iar noi vom prelua comanda dumneavoastra si vom pregati livrarea produselor. Va vom contacta telefonic pentru confirmarea comenzii, dupa care produsele comandate va vor fi livrate la adresa indicata de dumneavoastra la inregistrarea comenzii, sau la o alta adresa de livrare inregistrata de dumneavoastra daca aceasta difera de adresa de facturare.
Daca intampinati dificultati in procesul de comanda, va rugam sa ne contactati telefonic la numarul 0723.95.00.99, afisat si in pagina de comanda.

Plata produselor achizitionate se face in numerar, la livrare, direct curierului, in sistemul ramburs pus la dispozitie de firma de curierat rapid. La cerere, plata se poate face si prin ordin de plata, in avans, urmand ca dupa incasarea banilor in contul firmei, sa fie facuta livrarea coletului la adresa dumneavoastra, detalii suplimentare gasiti in pagina Termeni si conditii. De asemenea, plata se poate face si cu card bancar, prin procesatorul de plati online EuPlatesc prin intermediul sistemului "3-D Secure".


CUM PLATESC

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: ramburs in numerar la livrare, transfer bancar/ordin de plata sau plata online cu card bancar.
Daca ati ales sa platiti ramburs in numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.
Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, sub forma unei facturi.
Daca ati ales metoda de plata online prin card bancar prin EuPlatesc este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
- "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!


LIVRAREA

Produsele comandate de dumneavoastra vor fi livrate direct la domiciliu prin curier rapid, in 24/48 de ore lucratoare din momentul expedierii comenzii. Tocmai de aceea, va rugam ca la inregistrare sa completati numele, CNP si adresele de facturare si livrare integral, inclusiv numar de telefon pentru confirmare.

ATENTIE! In cazul in care introduceti un numar de telefon gresit sau fals si nu vom putea sa va contactam, nu vom trimite coletul cu comanda dumneavoastra, pentru a evita returnarea lui daca nu va gaseste curierul.

In cazul in care nu ati completat toate aceste date la inregistrare, va rugam sa o faceti acum la sectiunea Contul meu unde aveti optiunile Date personale si Adrese.

Livrarea comenzilor se face prin firma de curierat rapid GLS pentru National. In acest caz, coletul soseste a doua zi de la expediere, dumneavoastra fiind instiintat prin mesaj telefonic, sms. Curierii nu fac livrari in zilele de sambata si duminica, in cazul in care un colet pleaca de la noi vinerea, el va fi livrat la dvs. in cursul zilei de luni.

Livrarea prin curier cu destinatia National se face la tarif fix oriunde pe teritoriul Romaniei, fara taxe suplimentare pentru kilometri aditionali, in limita a 2 kg/colet. Pentru colete care cantaresc peste 2 kg, taxa de livrare va fi comunicata Clientului dupa receptionarea comenzii, si se calculeaza conform tarifelor oferite de firma de curierat, respectiv 1 Leu/kilogram aditional. Vedeti mai jos tarifele pentru livrare.

Momentan nu facem livrari in afara Romaniei. Va rugam sa reveniti pentru informari viitoare asupra acestei posibilitati.
Va multumim pentru intelegere.


Important!

Va rugam sa verificati starea coletului la primire, iar in cazul in care constatati semne vizibile de distrugere, sa refuzati primirea coletului mentionand pe AWB acest motiv, "colet deteriorat", si sa ne anuntati si pe noi telefonic sau prin email. In astfel de cazuri, va garantam retrimiterea coletului in cel mai scurt timp. Din fericire, am avut extrem de putine cazuri de colete deteriorate in timpul transportului, dar cu toate acestea, au existat cateva cazuri, si le-am rezolvat de fiecare data, in beneficiul clientilor nostri.


TAXE LIVRARE

Tarifele de curierat, valabile pentru orice destinatie din Romania, fara taxe suplimentare pentru kilometri aditionali, in limita a 2 kg:

Valoarea coletelor

Taxe CURIER RAPID

1 - 200 Lei

National - 13,9 Lei
0 - 2 kg

> 200 Lei

GRATUIT orice destinatie
0 - 2 kg

Pentru coletele cu destinatie National care cantaresc peste 2 kg, taxa de livrare va fi comunicata Clientului dupa receptionarea comenzii, si se calculeaza conform tarifelor oferite de firma de curierat.

Transport gratuit pentru comenzi cu valoare de peste 200 Lei, oriunde in Romania, in limita a 2 kg. Pentru colete care cantaresc peste 2 kg platiti doar diferenta de greutate.

Scroll