Ceai Trei Frati Patati Iarba 50g Stefmar

Ceai Trei Frati Patati Iarba 50g Stefmar

3.16 Lei (TVA inclus)
Costul de livrare se calculeaza odata cu adaugarea produsului in cos si selectarea localitatii destinatie.

Cod

Cod produs: 1268

cantitate

Cantitate: 50 g

producator

Producator: STEFMAR

disponibilitate

Disponibilitate: in stoc

livrare rapida

Livrare rapida. detalii

retur

30 de zile drept de retur. detalii

produs-romanesc  

Compozitie
Ceai de trei frati patati.

Utilizare / administrare
Infuzie (1 lingurita la cana), 2-3 cani/zi, din care 1 dimineata.

Indicatii
Urticarie, eczema, acnee, psoriazis, afectiuni renale, diuretic, tuse, reumatism, depurativ, usor laxativ.

Recomandari:
Macerat din planta trei frati patati impotriva bolilor cronice (bronsita, astm, reumatism).

Are cele mai complete efecte.

CEAI TREI FRATI PATATI – Rezultate deosebite se obtin in cazul persoanelor foarte sensibile la bolile sezonului rece (in special la guturai si bronsita), precum si in cazul celor care deja sufera de afectiuni cronicizate cum ar fi bronsita, astmul, reumatismul etc.

Ceai preparat impotriva bolilor cronice (boli de piele etc.)

Este elixirul numarul unu in bolile de piele de orice tip.

Se beau pe zi 1-2 litri de ceai de trei-frati-patati, in cure de 1-3 luni.

Preparare ceai din iarba de trei frati patati:
Macerat : se pun intr-un vas de portelan sau sticla 2-3 linguri de iarba de trei-frati-patati maruntita, intr-o jumatate de litru de apa de izvor sau plata.

Planta se lasa sa macereze la temperatura camerei, de seara pana dimineata, cand se filtreaza.

Maceratul se pune deoparte, iar planta ramasa se va opari vreme de jumatate de ora cu o jumatate de litru de apa clocotita, dupa care se lasa sa se raceasca si se filtreaza.

In final, se combina maceratul cu extractul obtinut prin oparire, iar preparatul va fi baut pe parcursul unei intregi zile.

Ceai preparat – 4 lingurite de trei – frati – patati se inmoaie in jumatate de litru de apa, de seara si pana dimineata, dupa care se filtreaza, punandu-se maceratul deoparte.

Planta ramasa dupa filtrare se opareste cu jumatate de litru apa clocotita si se lasa la racit, dupa care se strecoara si se amesteca cu maceratul obtinut anterior.

Astfel se obtine circa un litru de ceai, care pastreaza foarte bine calitatile exceptionale ale acestei plante.

Administrare:
Se beau 2-4 cani cu ceai pe zi, dintre care una dimineata, pe stomacul gol.
Cu infuzia (2 lingurite planta la o cana cu apa) se pot aplica si comprese locale.


Tip produs Ceaiuri
Cantitate 50 g
Afectiuni infectii renale , urticarie , constipatie , reumatism , psoriazis , eczeme , tuse , acnee , astm , bronsita
Etichete Produs romanesc

Clientii ArmoniaNaturii.ro nu au adaugat inca opinii pentru acest produs. Fii primul care adauga o parere, folosind formularul de mai jos.

Spune-ne parerea ta despre acest produs

Nota acordata produsului:

Notificare prin e-mail cand apar comentarii noi
Scroll