TPH108 este util in artrita reumatoida
Ca si conceptie si realizare, produsul natural TPH108 este o noutate in domeniul remediilor naturale alternative. Prin tripla sa componenta (TPH108-ALFA, TPH108-BETA siTPH108-GAMA), produsul TPH108 ofera posibilitatea unei gestionari adecvate a evolutiei fluctuante a simptomatologiei ce se manifesta in cazul artritei reumatoide. Artrita reumatoida se poate instala pe nesimtite sau poate aparea brusc. Uneori boala ajunge in faza activa si atunci genereaza probleme, alteori se afla intr-o perioada de stagnare.

Este de retinut faptul ca evolutia artritei reumatoide este inegala si fluctuanta. Folosirea unor remedii naturale adecvate cum este TPH108 poate face ca procesul de evolutie al bolii sa fie incetinit considerabil, durerea sa fie diminuata si sa existe un risc mai mic de afectare a articulatiilor. Prin modul special in care a fost conceput, produsul natural TPH108 permite o gestionare eficienta a factorilor fluctuanti ce caracterizeaza artrita reumatoida. Administrarea la momentul potrivit a componentei adecvate (TPH108-ALFA, TPH108-BETA si TPH108-GAMA), dintre cele trei care alcatuiesc seria TPH108 poate fi salutara. De regula, produsul se administreaza intern, cate o lingurita de extract alcoolic, luat direct sau cu apa ori miere, dupa caz.

TPH-108 regleaza activitatea imunitara

In cazul artritei reumatoide sistemul imunitar este afectat de un cumul de factori, cum ar fi predispozitia, factorii de mediu sau infectiile. Acest cumul de factori genereaza o stimulare haotica a functionarii sistemului imunitar. Diversitatea adeseori antagonista de factori cauzatori poate fi insa contracarata prin administrarea unui numar suficient de mare de plante medicinale cu actiune reglatoare asupra sistemului imunitar. in acest sens, produsul natural TPH108 indeplineste aceasta cerinta esentiala. Fiecare dintre cele trei componente ale sale si anume TPH108-ALFA, TPH108-BETA siTPH108-GAMA exercita un efect reglator asupra activitatii sistemului imunitar.

Artrita reumatoida reprezinta inflamarea reumatica a articulatiei. De regula, organismul produce celule si proteine care au rolul de a depista si distruge tot ceea ce nu apartine organismului. Artrita reumatoida este considerata a fi o boala autoimuna, in care sistemul imunitar, care de obicei actioneaza pentru apararea organismului, ajunge sa lucreze impotriva acestuia. In cazul artritei reumatide, sistemul imunitar elibereaza in mod anormal anumite substante cu efect inflamator, iar aceste substante provoaca inflamari cronice ale articulatiilor, tendoanelor, muschilor sau organelor interne. Produsul TPH108 are un efect general antiinflamator.

Una din caracteristicile artritei reumatoide este aceea ca celulele sistemului imunitar functioneaza anormal, astfel ca acestea nu ataca doar intrusi din afara, ci se indreapta si impotriva articulatiilor si a capsulei articulare ale propriului organism. Imunitatea ajunge sa fie indreptata in acest caz asupra organismului propriu. Acest aspect poate fi insotit de simptome de inflamare articulara, cum ar fi febra, durere, umflare si incalzire articulara, precum si o functionare defectuoasa. De regula, in cazul unei manifestari accentuate a acestui tablou de simptome se recomanda mai ales folosirea celei de-a doua componente si anume TPH108-BETA.


Folosirea produsului TPH108 poate fi adaptata de la caz la caz

Artrita reumatoida evolueaza diferit de la o persoana la alta. De regula, in faza de inceput nu se poate prezice cum va evolua boala. Uneori aceasta evolueaza foarte incet, asa incat aproape ca nici nu pare a fi artrita reumatoida, dar de obicei exista suisuri si coborasuri. Apar perioade cu durere si miscari limitate, care alterneaza cu perioade linistite. Folosirea unor remedii naturale adecvate asa cum este produsul TPH108 are ca scop reducerea si stoparea tuturor inflamatiilor. Astfel ca, secventele de folosire a celor trei componente ale produsului TPH108 poate fi o solutie practica alternativa adecvata in acest context. In cazul artritei reumatoide, articulatia nu se mai poate misca normal. In cazul unei articulatii inflamate mucoasa din interiorul articulatiei se ingroasa, produce mai mult lichid si creste volumul articulatiei. Acest aspect conduce la durere, senzatie de caldura si umflarea articulatiei. Nu doar articulatiile, ci si tendoanele si muschii pot fi afectate de boala. Tecile sinoviale sunt, ca si cartilagiile oaselor, invelite intr-un strat de mucoasa. Si acest strat se poate inflama si din aceasta cauza tendonul nu se mai poate misca liber. In astfel de situatii este potrivit sa se inceapa cu folosirea celei de-a treia componente a produsului TPH108 si anume TPH108-GAMA.

O articulatie inflamata este de obicei dureroasa, se umfla si este calda. In acest caz se recomanda folosirea primei componete a produsului TPH108 si anumeTPH108-ALFA. Mai ales dimineata sau dupa ce persoana suferinda a stat mai mult timp in aceeasi pozitie, articulatia poate fi intepenita. In acest caz se recomanda folosirea TPH108-BETA. Oboseala este un alt simptom cu care se confrunta multe persoane cu artrita reumatoida. Este un simptom general al bolii si se manifesta prin lipsa generala de energie. In acest caz se recomanda folosirea celei de-a treia componente a produslui TPH108 si anume TPH108-GAMA.

Odata initiat procesul de inflamatie, se poate ca umflarea articulatiei sa nu fie foarte evidenta. De exemplu, cel suferind poate remarca faptul ca il dor pernitele degetelor cand merge. In acest caz se recomanda folosirea TPH108-GAMA. In cazul in care degetele sunt intepenite sau mainile umflate se poate folosi intern TPH108-GAMA si se poate aplica extern, sub forma de comprese local, componenta TPH108-ALFA. Durerea poate deranja noptile, in acest caz din nou este util TPH108-ALFA. Se poate sa apara senzatia de a fi racit, cu febra, stare de slabiciune si lipsa poftei de mancare. In acest caz componenta TPH108-GAMA este adecvata. Deoarece adesea inflamatia duce la anemie, acest aspect accentueaza senzatia de oboseala. In acest caz este utila o administrare a primelor doua componente si anume TPH108-ALFA siTPH108-BETA, cate o jumatate de lingurita din fiecare, intr-o cana de apa calduta.


Scroll