Administrarea eficienta a plantelor medicinale
Metoda cea mai eficienta, simpla si practica de administrare a plantelor medicinale, este sub forma de pulbere, si este cunoscuta inca din vechime, facand parte din traditiile de vindecare ale acestei planete.

 

Pentru a pune in practica aceasta metoda, este necesar sa rasniti in cantitati mici, cu ajutorul unei rasnite electrice, plantele medicinale pe care urmeaza sa le utilizati. Cantitatea din fiecare planta pe care o veti rasni, trebuie sa va ajunga pentru maxim 7 zile, in acest fel, veti avea la dispozitie mereu plante proaspat rasnite.

 

Pentru tratament, puteti utiliza cate o singura planta, sau in amestec de maxim 5 plante o data. Daca schema de tratament include mai mult de 5 plante, le veti lua in reprize separate, de cate 5 sau aproximativ. De exemplu, daca schema de tratament include 10 plante medicinale, se vor administra in prima repriza primele 5 plante medicinale, si dupa o pauza de aproximativ 10-15 minute se vor administra si celelalte 5 plante medicinale. Intotdeauna cele doua amestecuri se vor administra consecutiv, in reprize separate.

 

Plantele astfel rasnite, si amestecate, dupa caz, se administreaza sublingual, umezite cu putina apa, si se tin astfel sub limba 15-20 de minute, dupa caz. Plantele se administreaza de regula inainte de a manca, atunci cand suntem cu stomacul gol.

 

Trebuie avut in vedere ca orice tratament, chiar si naturist, se va face numai la recomandarea unui medic specialist in terapii alternative si complementare, singurul in masura sa va indice planta sau amestecul de plante care este necesar sa fie administrat in acest fel, dozele cat si durata tratamentului.


Scroll