Populatia Romaniei – singura din lume care este obligata sa inghita zilnic sare iodata. Dezvaluirile medicului Pavel Chirila
O hotarare de guvern totalitara a transformat populatia Romaniei intr-un cobai. Impotriva oricarei logici si ratiuni, impotriva stiintei si a evidentei statisticilor medicale, suntem cu totii obligati sa ne iodam zi de zi, chiar si daca orgainsmul nostru nu are nevoie de un surplus de iod. Consecintele negative nu au intarziat sa apara. Cu toate acestea, desi prof. univ. dr. Pavel Chirila a adus public probe prin care a pus in evidenta modul in care surplusul de iod a afectat sanatatea romanilor, in acelasi stil totalitar si absurd, in loc sa ia in seama avertismentul unui specialist reputat, guvernul roman a dispus ulterior DUBLAREA cantitatii de iod din sare!!!

Iata ce ne spune dr. Pavel Chirila…

INTERVIU

Daniel Roxin: Vorbind despre nivelul precar de sanatate al romanilor, care se afla pe primul loc in Europa la imbolnavirile de cancer si tuberculoza, dar si la alte boli, cred ca ar trebui sa discutam despre aceasta lege abuziva, totalitara, care face ca singurul popor din lume care este obligat prin lege sa consume sare iodata sa fie poporul roman.

Dr. Pavel Chirila: Problema sta asa: in 2002, guvernul Romaniei din vremea aceea (Guvernul Adrian Nastase - n.n.) a dat aceasta hotarare de guvern care se cheama iodarea universala a sarii, prin care obliga intregul popor roman sa manance un surplus de iod, introdus in sare

Daniel Roxin: Fac o precizare pentru ca s-ar putea ca oamenii sa nu inteleaga. Ei se gandesc, poate, doar la sarea din comert… Doar ca vorbim, pe langa sarea la pachet, despre orice produs alimentar care este in comert si care trebuie sa contina, prin lege, doar sare iodata.

Dr. Pavel Chirila: Exact. Sigur, va spun sincer ca mie mi-a sarit in ochi aceasta hotarare de guvern in primul rand ca cetatean, cand mi-am dat seama ca un guvern obliga poporul roman sa manance ce vrea guvernul, si abia apoi ca medic. Din punct de vedere etic, din punct de vedere juridic, acest lucru este abominabil… La interventia mea, mi s-a raspuns, la niste emisiuni tv, ca poporul roman este hipotiroidian si ca, de aceea, guvernul nu putea sa doarma noaptea de grija poporului roman, avea insomnie si s-a gandit, spre binele lui, sa-l oblige sa manance iod!

Daniel Roxin: Cati oameni sufereau, in realitate, de hipotiroidie in momentul hotararii abuzive a guvernului?

Dr. Pavel Chirila: Eu m-am dus la cifrele oficiale, la Institutul National de Statistica, si am aflat ca in vremea aceea existau in Romania, inregistrati, cam 10.000 (zece mii) de hipotiroidieni.

Daniel Roxin: Si s-a dat o lege care ne obliga pe toti sa inghitim iod pentru 10.000 de oameni? (Nota: 10.000 de oameni reprezinta 0,05% din populatia Romaniei!!!)

Dr. Pavel Chirila: Exact. Urmau sa fie iodati obligatoriu 21 de milioane de oameni pentru cei zeze mii. Sigur, este aberant. Cei zece mii puteau fi tratati in mod particular. Era clar ca este altceva in spatele acestei probleme (Or fi si banii care se fac din iodarea zilnica a 21 de milioane de oameni?! - n.n.). Am cercetat literatura de specialitate la vremea respectiva si am aflat ca asemenea experimemente de iodare excesiva a organismului uman s-au facut in trei locuri in lume: intr-o scoala, intr-un catun si intr-un orasel din Australia. Experimentul a durat trei ani, s-au urmarit niste analize, niste parametrii biologici la acesti oameni, s-a vazut ca se deterioreaza sanatatea lor, progresiv, motiv pentru care cercetatorii au oprit experimentul, si-au cerut scuze si s-a incheiat fara niciun incident.

Daniel Roxin: Deci stiintific s-a constatat ca pe o perioada de doar trei ani consecintele sunt dintre cele mai negative, iar la noi, de 14 ani se aplica la scara nationala acest experiment si, impotriva tuturor reactiilor negative fata de acesta, autoritatile insista ca romanii trebuie iodati.

Dr. Pavel Chirila: Eu am facut un articol despre treaba asta si l-am publicat. A doua zi am fost sunat de la Ministerul Sanatatii si o doamna directoare de acolo mi-a spus sa nu mai vorbesc impotriva acestei hotarari de guvern ca imi va lua o interdictie de la Colegiul Medicilor si nu voi mai putea vorbi in public niciodata! Eu eram profesor universitar la acea vreme, dar atata a dus-o mintea pe aceasta doamna. Sigur, nu m-a speriat chestia asta… Dupa patru ani si jumatate, am refacut statistica, am reluat datele statistice oficiale si am observat ca hipertiroidia a crescut de 5,6 ori in acesti patru ani si jumatate, iar cancerul de tiroida s-a dublat… Hipotiroidia pe care sperau ei s-o influenteze in bine, n-a fost influentata deloc - nici in rau, nici in bine. si este foarte explicabil lucrul acesta pentru ca tratatele de specialitate spun ca din 18 cauze posibile ale hipotiroidiei, doar una este prin deficit de iod. In plus, au crescut alergiile la iod. Ca urmare a acestui lucru, am publicat un nou articol. Nu numai ca nu si-au cerut scuze pentru acest dezastru, ca sa-i spun asa, dar guvernul care era in 2006 (Guvernul Tariceanu - n.n.), cand am facut aceasta cercetare, a dat o noua hotarare prin care a dublat cantitatea de iod din sare, o situatie care functioneaza si astazi…

Daniel Roxin: Multumim pentru ceea ce ne-ati impartasit!

In concluzie, poporul roman a ajuns cobai in slujba unor interese in mod evident antiromanesti.

Daca dezastrul sanatatii romanilor pus in evidenta de dr Pavel Chirila este rezultatul statisticii la doar 4 ani si jumatate dupa prima hotarare de guvern, cum o fi situatia astazi, dupa alti zece ani in care procentul de iod din sare a fost dublat? Si, pana la urma, cine raspunde pentru acest dezastru programat? Pot fi trasi la raspundere penala responsabilii acestei hotarari de guvern, fie ei politicieni, fie cadre medicale? Aceasta este intrebarea! Poate oricine sa faca orice cu acest popor, fara sa suporte consecinte?…

In continuare, va invit sa urmariti emisiunea in care l-am avut ca invitat pe prof. univ. dr. Pavel Chirila, pentru a afla mult mai multe lucruri uluitoare despre sarea iodata, despre vaccinuri, alimente modificate genetic si alte modalitati de otravire insidioasa a populatiei. Vizionare cu folos!


Sursa: daniel-roxin.roScroll