Jamie Oliver a castigat pana la urma procesul cu McDonald's! Mancarea lor nu este comestibila!
Jamie Oliver a castigat procesul impotriva lantului de restaurante de tip fast-food McDonald's reusind sa demonstreze ca produsele respective nu sunt deloc comestibile.

Procesul nu a fost unul de tip juridic, ci moral, bucatarul reusind sa creeze presiunea sociala de care era nevoie pentru ca McDonald's sa elimine o substanta nociva organismului uman din procesul de preparare a hamburgerilor.

Celebrul bucatar englez a demonstrat in cadrul mai multor emisiuni televizate si documentare felul nesanatos in care sunt gatite produsele McDonald's si, cel mai important, faptul ca lantul de restaurante fast-food foloseste hidroxid de amoniu pentru a transforma carnea stricata in hamburgeri ce par a fi comestibili.

Conform lui Jamie, carnea folosita de McDonald's este din cel mai ieftin tip de carne, destinat cainilor. Ca urmare a actiunilor lui Jamie Oliver, reprezentantii McDonald's au anuntat ca vor schimba reteta si vor elimina hidroxidul de amoniu din procesul de preparare a hamburgerilor.

O alta initiativa a celebrului chef a fost sa demonstreze felul in care acelasi lant de restaurante prepara faimoasele Chicken McNuggets. Se pare ca acestea sunt gatite din resturile de la un pui (grasimea, pielea si organele interne), care sunt procesate si apoi prajite.

Scroll