Era geoingineriei stratosferice - Chemtrails si viitorul planetei noastre
Avand in vedere multitudinea de informatii despre geoinginerie si "chemtrails" (dare chimice pe cer) care au ajuns in ultimii ani pana la noi, oamenii obisnuiti, ar trebui sa incepem sa ne punem intrebari in legatura cu impactul acestei tehnologii asupra sanatatii noastre, alimentelor pe care le consumam si planetei insesi. Este evident ca stropirea permanenta a recoltelor cu chimicale si metale grele are consecinte negative atat asupra sanatatii noastre, cat si asupra ecosistemului planetar.

In aceste conditii, ar trebui sa ne punem si urmatoarea intrebare: atunci cand cumparam "alimente organice", chiar cumparam noi ceea ce credem, adica alimente pure, bogate in nutrienti? Mai inseamna eticheta "organic" ceea ce insemna nu cu multi ani in urma, inainte de stropirile masive si zilnice, efectuate din avioane care zboara la mare inaltime? Mai putem vorbi astazi, in era geoingineriei, de recolte sanatoase, crescute intr-un sol natural?

Teoretic, produsele vegetale organice sunt cele crescute fara folosirea pesticidelor, ceea ce este un lucru bun pentru noi si pentru planeta. Dar sa ne gandim putin: culturile organice, ca si cele conventionale, sunt crescute in camp deschis, sub cerul liber. Si este foarte probabil ca distanta dintre aceste doua terenuri sa nu fie suficient de mare incat particulele de substante chimice raspandite de curentii de aer sa nu ajunga la culturile organice. si chiar daca terenul bio ar fi suficient de departat, el nu poate fi protejat de particulele de metale grele sau toxice, cum ar fi bariul si aluminiul, sau de agentii patogeni prezenti in aerosolii care cad din cer in fiecare zi. Pentru ca geoingineria se practica in prezent aproape in toate tarile de pe glob, aceste culturi asa-zis "organice" sunt departe de ceea ce au intentionat sa fie.

Dar ce sunt aerosolii si de ce sunt ei asa de rai? Geoingineria stratosferica cu aerosoli este un program de modificare a climei, desfasurat de marile puteri ale lumii. Acest program recurge la pulverizarea in atmosfera a unor particule microscopice de metale, prin intermediul unor avioane cu reactie, nemarcate. Stropirile se fac pe deasupra tuturor continentelor si au ca scop controlul vremii si incetinirea efectului de incalzire globala. Insa particulele de aluminiu, bariu si strontiu continute de acesti aerosoli sunt foarte toxice pentru organismele vii - plante, animale si oameni.

Mai mult, stropirea cu aerosoli perturba ciclul hidrologic al planetei, micsoreaza inaltimea atmosferei, faciliteaza proliferarea fungilor, duce la extinctia unor specii, otraveste oceanele, afecteaza ecosistemele acvatice si distruge stratul de ozon. Pe scurt, geoingineria stratosferica distruge sanatatea plantelor, a animalelor, a oamenilor si a planetei, in general. In aceste conditii, e clar ca omenirea se afla in pericol. Este timpul ca noi, oamenii obisnuiti, sa abordam serios problema chemtrails-urilor si a geoingineriei. Daca vrem sa avem un viitor, trebuie sa ne unim intru stoparea acestui fenomen.

Scroll