Sfatul medicului Tratamente Articole Umor... natural Glosar Linkuri utile Astrolog Livrare si plata

Home I Intreaba medicul

Intreaba medicul

Stimati utilizatori, apreciem interesul dumneavoastra pentru serviciile oferite de ArmoniaNaturii.ro si din dorinta de a satisface pe deplin asteptarile dumneavoastra, am dezvoltat colaborarea cu medici specializati in terapiile alternative. Din ce in ce mai multi utilizatori adreseaza intrebari pe teme medicale si de aceea, am largit echipa de medici care vor raspunde la aceste intrebari.

Mentionam ca aceste raspunsuri nu se pot substitui unui examen medical complet, care se poate impune ca absolut necesar in anumite conditii.

Datorita numarului tot mai mare de intrebari care vin din partea dumneavoastra, ne cerem scuze daca raspunsurile sunt date uneori cu intarziere. Noi dorim sa raspundem la toate intrebarile, acordand o maxima atentie fiecarei intrebari. Va rugam sa remarcati nivelul raspunsurilor oferite si complexitatea lor, si sa intelegeti ca aceasta activitate este paralela cu activitatea de cabinet, este gratuita si benevola.

In speranta ca intelegeti corect situatia, va multumim si apreciem interesul dvs. pentru acest site.

IMPORTANT!
NU SE TRANSMIT RASPUNSURI PE EMAIL, PENTRU A CITI RASPUNSURILE LA INTREBARILE TRIMISE ESTE NECESAR SA INTRATI IN CONTUL DVS. la "Intrebari medic".

DE ASEMENEA, INAINTE SA ADRESATI O INTREBARE PE TEME MEDICALE, VA RUGAM SA FOLOSITI MOTORUL DE CAUTARE DE LA "RASPUNSURILE MEDICULUI" SI DACA VETI GASI UN RASPUNS PENTRU AFECTIUNEA DUMNEAVOASTRA, NU MAI TRIMITETI INTREBAREA. DACA DORITI UN RASPUNS RAPID SI O SCHEMA DE TRATAMENT PERSONALIZATA, VA INDICAM SA VA ADRESATI DIRECT MEDICILOR COLABORATORI LA CABINETELE ACESTORA.

Va multumim pentru intelegere.
ArmoniaNaturii.ro
Completati formularul
Intrebare:
 
TRIPOD HEALTH 108 (TPH108) - tinctura complexa din 108 plante medicinale

Abonare newsletter


Comenzi telefonice