Sfatul medicului Tratamente Articole Umor... natural Glosar Linkuri utile Astrolog Livrare si plata

Home I Articole I Va recomandam I Tma 2012 - romexpo, 15 - 18 martie 2012

TMA 2012 - ROMEXPO, 15 - 18 martie 2012

Data aparitiei: 07.03.2012

Dragi Prieteni,

Suntem bucurosi sa va anuntam ca ROMEXPO organizeaza in parteneriat cu ANATECOR cea de-a II-a editie a Festivalului de Spiritualitate, Medicina Alternativa si Terapii Complementare in perioada 15 - 18 martie 2012, unde vom reuni si de aceasta data oameni preocupati cu imbunatatirea calitatii vietii.

Ne dorim ca acest festival sa devina un eveniment de referinta pentru toti oamenii, astfel incat sa informam impreuna despre minunatele beneficii ale tratamentelor naturiste atat in cazul afectiunilor dar in mod deosebit pentru prevenirea imbolnavirii, prin expozantii care vor pune la dispozitia vizitatorilor leacuri si produse naturale dar si prin conferintele care se vor desfasura in perioada festivalului.

Pentru aceasta ROMEXPO imprepuna cu ANATECOR vor creea un cadru necesar, ca tot mai multi oameni sa beneficieze de cunostintele nepretuite ale efectelor benefice unui stil de viata sanatos.

Desfasurat in aceeasi perioada cu Targul de Turism al Romaniei, festivalul va beneficia de notorietate in randul a peste 50.000 vizitatori.

In cadrul Festivalului de Spiritualitate, Medicina Alternativa si Terapii Complementare veti regasi locul in care bunastarea se intrepatrunde cu armonia si prietenia gazdelor, care va vor arata drumul spre o viata sanatoasa si echilibrata.

Va asteptam cu drag,
Echipa de Proiect


Pentru detalii suplimentare vizitati www.tma-expo.ro

Tipareste Recomanda trimite prin YM

 
 

Comentarii utilizatori

Adauga un comentariu
 
TRIPOD HEALTH 108 (TPH108) - tinctura complexa din 108 plante medicinale

Abonare newsletter


Comenzi telefonice