Sfatul medicului Tratamente Articole Umor... natural Glosar Linkuri utile Astrolog Livrare si plata

Home I Articole I Va recomandam I Mesaj din partea organizatorilor congresului international de yoga, editia a iii-a, bucuresti 2012

Mesaj din partea organizatorilor Congresului International de Yoga, editia a III-a, Bucuresti 2012

Data aparitiei: 22.11.2012

Mesaj din partea organizatorilor Congresului International de Yoga, editia a III-a, Bucuresti 2012, cu tema "Spiritualitatea - Stiinta constiintei ce este inspirata de Dumnezeu", Federatia Internationala de Yoga si meditatie Atman si Miscarea pentru Integrare Spirituala in Absolut:


Invitatie la Congresul International de Yoga si Terapii Alternative Orientale si Occidentale avand ca tema "Spiritualitatea - Stiinta Constiintei ce este inspirata de Dumnezeu" care se va desfasura la Bucuresti incepand de joi, 22 noiembrie 2012, orele 18:30 si care se va bucura de o ampla participare internationala.

Toti cei si cele care vor participa ca oaspeti, in mod gratuit, la feluritele manifestari spiritual, pe care fiecare le vor alege, ale acestui eveniment yoghin international se vor putea convinge in felul acesta cum MASS MEDIA din Romania minte, defaimeaza, manipuleaza si urmareste sa genereze frici artificiale de peste 20 de ani, fara incetare!

Merita sa va edificati pentru prima data la fata locului ca presa si posturile TV din Romania refuza cu indarjire sa spuna vreodata CEVA BUN despre aceasta scoala de yoga si totodata va veti imbogati in mod considerabil cunostintele despre spiritualitatea autentica si despre yoga, participand, in functie de afinitatile existente in universul vostru launtric, la feluritele conferinte si manifestari specifice ce sunt incluse in program.

Aceasta este pentru fiecare o sansa unica si indrazneala de a participa cu inima curata va fi din plin rasplatita de ceea ce veti afla participand in mod direct la acest eveniment unic. Suntem cu anticipatie siguri ca nu veti regreta. Dat fiind faptul ca tematica abordata "Spiritualitatea - Stiinta Constiintei ce este inspirata de Dumnezeu" intereseaza pe orice fiinta umana ce aspira catusi de putin sa se cunoasca veti avea multe surprize placute de ordin spiritual si cultural ce va vor bucura sufletul.

Enumeram doar cateva dintre temele abordate in cadrul conferintelor ce urmeaza a fi prezentate in perioada 22-25 noiembrie 2012 si din care puteti alege ceea ce va intereseaza mai mult: yoga si tantra, legatura dintre stiinta si spiritualitate, despre cum descoperirile recente ale stiintei moderne confirma informatiile cuprinse in tratatele milenare ale intelepciunii yoghine si tantrice, despre misterele vindecarii spirituale si ale terapiilor neconventionale care isi dovedesc eficienta in tratarea cauzelor problemelor si multe altele.

In cadrul acestul congres international vor avea loc, de asemenea, seminarii si studii de caz in care participantii, sub ghidarea atenta a celor care sustin respectiva activitate, vor putea experimenta ei insisi trezirea centrilor subtili de forta ai fiintei (chakra-e), fenomene de transmutare si sublimare precum si alte stari spirituale benefice, prin aplicarea anumitor metode yoghine si tantrice traditionale. Vor avea loc si dezbateri publice in care mai multi conferentiari vor raspunde intrebarilor din public.

De asemenea, renumitul profesor de yoga Gregorian Bivolaru va prezenta, cateva conferinte exceptionale pregatite special pentru acest congres si va coordona "Concursul de Promovare a Valorilor Spirituale".

Participantii vor primi si cate un cadou simbolic constand intr-o revista sau un dvd care contine informatii inedite despre stiinta milenara yoga.

Programul Congresului cat si noutati de ultima ora despre derularea acestui eveniment important le puteti afla vizitand
www.internationalyogacongress.net
www.yogaesoteric.net
sau de pe pagina oficiala de facebook
https://www.facebook.com/pages/International-Yoga-Congress/124491234375005

Va asteptam cu toata inima!


sursa: www.internationalyogacongres.net

Tipareste Recomanda trimite prin YM

 


Download:

 

Comentarii utilizatori

Adauga un comentariu
 
Produse naturiste pentru slabit

Abonare newsletter


Cosmetice naturale pentru ten