Sfatul medicului Tratamente Articole Umor... natural Glosar Linkuri utile Astrolog Livrare si plata

Home I Tratamente I Tiroidita

tiroidita

Tiroidita este o boala autoimuna endocrina, care se manifesta prin marirea glandei tiroide (aflata pe gat), uneori cu noduli asimetrici si textura variabila. Alte senzatii resimtite de bolnavii de tiroidita pot fi: senzatie de apasare in piept, inflamarea gatului, putand avea o influenta si asupra urechilor.

Afectiunile tiroidei pot varia de la hipertiroidism la hipotiroidism. Printre acestea se numara: boala Grave si tiroidita Hashimoto. Tiroidita are ca principali factori mostenirea genetica si hormonii prezenti in organism.

Produse indicate pentru aceasta afectiune

Tinctura de Sanziene 50ml Santo Raphael

Extractul hidroalcoolic de sanziene sustine buna functionare a tiroidei. Indicatii: Sedativ, antispastic, diuretic, detoxifiant, laxativ, afrodiziac. Se recomanda ca adjuvant in: afectiuni ale...

Pret: 10.35 RON

Comanda

Seleniu Organic 60 capsule Herbagetica

ACTIUNI: - antitumoral - stimuleaza imunitatea, puternic antioxidant - hipoglicemiant, previne formarea placilor de aterom pe artere - anxiolitic, antidepresiv - regleaza activitatea glandei...

Pret: 29.33 RON

Comanda
 

Extract din muguri de Sanger (Cornus Sanguinea) 50ml Plantextrakt

Nivele de actiune: sistem cardiovascular, factori de coagulare, tiroida. Recomandari principale: Sange: indicat cand testul rezistentei la heparina este crescut (actiune anticoagulanta).

Pret: 18.01 RON

Comanda
 

Tipareste Recomanda trimite prin YM

TRIPOD HEALTH 108 (TPH108) - tinctura complexa din 108 plante medicinale

Abonare newsletter


Comenzi telefonice