Sfatul medicului Tratamente Articole Umor... natural Glosar Linkuri utile Astrolog Livrare si plata

Home I Tratamente I Prolaps uterin

prolaps uterin

Prolapsul uterin este denumirea data actiunii uterului de a cobori in vagin. Acest lucru se intampla de obicei in urma unei sarcini sau nasteri dificile. Prolapsul uterin este mai frecvent la femeile ajunse la menopauza, sau care au avut mai multe nasteri naturale (in special daca au nascut copii cu greutate mare). Alti factori pot fi: constipatia, efortul fizic, chirurgia pelviana sau tusea cronica. In unele cazuri, o tumoare poate provoca sau favoriza prolapsul uterin. Slabirea perineului poate favoriza prolapsul uterin, pana la exteriorizarea acestuia prin vulva.

Ca simptome ale prolapsului uterin, amintim: senzatia de durere sau greutate in pelvis, durere lombara, la mers, la urinare, la contactul sexual, in unele cazuri, mai grave, uterul putand fi chiar vazut. Cazurile mai usoare de prolaps uterin nu necesita interventie medicala. Prolapsul uterin poate fi corectat prin dispozitive speciale sau prin interventie chirurgicala. Prolapsul uterin poate fi insotit de rectocel, cistocel sau enterocel.

Produse indicate pentru aceasta afectiune

Tinctura de Cretisoara 50 ml Santo Raphael

Extractul hidroalcoolic de cretisoara actioneaza ca si adjuvant in optimizarea functiilor aparatului genital feminin. Indicatii: Astringent, antihemoragic, tonic uterin, antidiareic,...

Pret: 10.35 RON

Comanda
 

Tipareste Recomanda trimite prin YM

TRIPOD HEALTH 108 (TPH108) - tinctura complexa din 108 plante medicinale

Abonare newsletter


Comenzi telefonice