Sfatul medicului Tratamente Articole Umor... natural Glosar Linkuri utile Astrolog Livrare si plata

Home I Tratamente I Autism

autism

Contrar a ceea ce multi cred, autismul nu este un handicap rar. Aceasta tulburare, ce napadeste dezvoltarea, atinge nu mai putin de un copil din 1000. Totusi, marea majoritate a familiilor se gaseste descumpanita fata de lipsa de interes.

Autismul se poate exprima in diferite moduri, de aici si complexitatea sa:

- dificultati in stabilirea relatiilor sociale,

- dificultati de comunicare,

- intarzierea limbajului

- probleme de comportament.

Alte semne pot in aceeasi masura sa se adauge: deficit intelectual, boli genetice, epilepsie.

Necesitatea unui diagnostic precoce, intre 15 si 18 luni, este acceptata in unanimitate. Totusi, in practica, e departe de a fi asa! Problema, este inainte de toate lipsa de profesionisti intr-adevar capabili sa puna un asemenea diagnostic.

Nu se poate spune ca exista o cauza unica a autismului. Originea acestui handicap, este interactiunea dintre diferiti factori (genetici, mediul inconjurator, organici, virali…), asemenea unui “daunator” care modifica functia anumitor gene.

Contrar a ceea ce se credea in trecut, se stie absolut sigur astazi ca autismul nu dezvaluie probleme afective intre mama si copilul sau. Este important de subliniat faptul ca parintii nu trebuie sa simta nicio vina in legatura cu handicapul copilului lor.

Produse indicate pentru aceasta afectiune

Ip6 120 capsule Secom

Detoxifica organismul de metale grele si stimuleaza diviziunea celulara normala. Avantaje: Contribuie la: - stimularea diviziunii celulare normale: - activeaza celulele NK cu rol cheie in...

Pret: 81.98 RON

Comanda
 

Tipareste Recomanda trimite prin YM

TRIPOD HEALTH 108 (TPH108) - tinctura complexa din 108 plante medicinale

Abonare newsletter


Comenzi telefonice