Sfatul medicului Tratamente Articole Umor... natural Glosar Linkuri utile Astrolog Livrare si plata

Home I Termeni si conditii de utilizare

Termeni si conditii de utilizare

Accesul

Accesul la portalul www.armonianaturii.ro este gratuit, inregistrarea utilizatorilor se face gratuit. Vizitarea paginilor se poate face liber, insa pentru serviciile speciale este necesara inregistrarea ca utilizator.

Vizitarea paginilor portalului www.armonianaturii.ro se considera un accept al termenilor si conditiilor prezentate mai jos. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos, va rugam sa parasiti www.armonianaturii.ro si sa nu mai accesati acest site.

Scopul

Acest portal isi propune sa informeze publicul, prin continutul sau, asupra terapiilor complementare, naturale, a firmelor si publicatiilor din domeniu, sa ofere posibilitatea achizitionarii intr-o maniera foarte accesibila a produselor naturiste, sa puna la dispozitia publicului un mediu in care acestia sa-si exprime parerea referitor la produsele naturiste si plantele medicinale prezentate.

Drepturi asupra continutului

Materialele prezentate in portal, articole, fotografii, sunt proprietatea ArmoniaNaturii.ro si nu pot fi copiate/reproduse fara acordul nostru. Orice utilizare a continutului www.armonianaturii.ro fara acordul nostru, este interzisa.

ArmoniaNaturii.ro isi rezerva dreptul de a bloca acei utilizatori care nu respecta termenii si conditiile cuprinse in acesta prezentare.

ArmoniaNaturii.ro poate refuza inregistrarea in baza de date a utilizatorilor, persoane fizice sau juridice daca activitatea si prezenta lor pe acest portal nu este conforma cu scopul declarat al acestuia, si de asemenea in cazurile in care pot apare conflicte de interese intre ArmoniaNaturii.ro si alte aplicatii web.

ArmoniaNaturii.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment structura, continutul si serviciile oferite de www.armonianaturii.ro sau poate suspenda functionarea acestuia cu sau fara o instiintare prealabila.
Termenii si conditiile de utilizare a www.armonianaturii.ro pot fi modificate in orice moment, fara o anuntare prealabila a utilizatorilor, si avand in vedere faptul ca ele sunt accesibile pe site in orice moment, va revine responsabilitatea sa le cunoasteti si sa le respectati.

Responsabilitati

Portalul www.armonianaturii.ro nu poate fi facut raspunzator in nici un fel, pentru nici o dauna, de orice natura ar fi aceasta, provocata utilizatorilor sai de folosirea informatiilor furnizate sau de functionarea site-ului.

ArmoniaNaturii.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele pagube pe care vizitatorii le-ar putea avea din cauza nefunctionarii temporare sau defectuoase a www.armonianaturii.ro sau pentru folosirea informatiilor obtinute prin utilizarea link-urilor din www.armonianaturii.ro catre alte website-uri (utilizarea lor este la latitudinea vizitatorilor).

Informatiile prezentate in portal au titlu informativ, si nu substituie sfatul medicului, sau al altui specialist in terapii naturale. Echipa ArmoniaNaturii.ro nu isi asuma nici o raspundere privind calitatea produselor si eficienta acestora in tratament, utilizarea informatiilor si a serviciilor din www.armonianaturii.ro se face pe propria raspundere a utilizatorului.

Va recomandam sa cititi cu atentie prospectele produselor prezentate in catalogul de produse si in situatiile in care se impune, sa consultati medicul dumneavoastra sau un specialist in terapii naturale. Fotografiile au titlu informativ, fiind posibil ca producatorii sa schimbe ambalajele produselor iar pe site sa nu fie actualizate fotografiile acestora, dar produsele in sine sa fie aceleasi.

Descrierea produselor prezente pe acest site sunt informative si pot fi schimbate fara o instiintare prealabila. Preturile pot fi actualizate, fara o instiintare prealabila. De aceea este recomandat sa revedeti preturile atunci cand faceti o comanda de produse naturiste. Preturile finale sunt exprimate in lei.

ArmoniaNaturii.ro nu isi asuma nici o raspundere privind activitatea colaboratorilor sai pe site, in speta furnizorul de produse naturale, medici, astrologi, portalul fiind doar un suport electronic pus la dispozitia acestora.

Confidentialitatea

ArmoniaNaturii.ro are o politica de respectare stricta a confidentialitatii datelor utilizatorilor sai. ArmoniaNaturii.ro se angajaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost introduse (utilizarea serviciilor speciale, efectuarea comenzilor la produse naturiste, intrarea in posesia premiilor oferite in parteneriat cu sponsorii concursurilor organizate).

TRIPOD HEALTH 108 (TPH108) - tinctura complexa din 108 plante medicinale

Abonare newsletter


Comenzi telefonice