Sfatul medicului Tratamente Articole Umor... natural Glosar Linkuri utile Astrolog Livrare si plata

Home I Adauga sfatul tau

Adauga sfatul tau

Aproape fiecare dintre noi, la un moment dat, tocmai cand credeam ca nu mai avem nici o solutie la indemana si boala parea ca pune stapanire pe noi, cand medicamentele par ca sunt nefolositoare, am avut surprinderea sa ne rezolvam problema de sanatate intr-un mod atat de simplu si de banal, incat nu ne venea nici noua sa credem.

Fie ca am citit un sfat intr-o revista sau intr-o carte de specialitate, fie o prietena sau o vecina sensibila la suferinta noastra sau a celor dragi noua este inspirata sa ne invete ceva util, aceste mici dar importante sfaturi ne-au dat o turnura neasteptata si favorabila starii noastre de sanatate.

Leacuri babesti? Sau deja aspecte evidente confirmate de stiinta?

Lumea miraculoasa a plantelor medicinale a fost descifrata inca din cele mai vechi timpuri, cunostintele despre efectele terapeutice ale acestor plante fiind transmise intr-un mod organizat, stiintific, dar si intr-un mod mai simplu, de multe ori pe cale orala, de la un tamaduitor la invatacelul sau.

Sfatul tauDaca ati avut ocazia sa va vindecati complet sau macar partial, ameliorand starea dumneavoastra de sanatate utilizand plante medicinale, fie sub forma de pulbere, ceaiuri, unguente, sau daca ati folosit preparate mai complexe din plante medicinale sau produse apicole, va invitam sa ajutati si pe ceilalti utilizatori ai acestui site sa descopere un potential remediu pentru afectiunile de care sufera, impartasindu-le din experienta dumneavoastra proprie.

Va rugam sa nu formulati intrebari in aceasta sectiune deoarece ele nu vor fi luate in considerare, pentru orice intrebari referitoare la problemele de sanatate va recomandam sa va adresati direct medicilor cu care colaboram, la cabinetele acestora. Detalii pentru a-i contacta gasiti la sectiunea Medici colaboratori.

Mentionam ca aceste raspunsuri nu se pot substitui unui examen medical complet, care se poate impune ca absolut necesar in anumite conditii, si reprezinta exclusiv parerea personala a utilizatorului care posteaza aceste sfaturi. Aceste sfaturi nu reprezinta opinia sau sfaturile administratorilor siteului, responsabilitatea deplina asupra enunturilor care se fac in aceasta rubrica revine in totalitate utilizatorilor care le posteaza.
Sfaturile vor fi in prealabil aprobate de administratorii siteului, inainte sa fie afisate, pentru a evita afisarea unor mesaje cu continut imoral, rauvoitoare sau fara legatura cu aceasta sectiune a siteului.

De asemenea, este interzisa publicitatea produselor care se comercializeaza pe piata, a producatorilor sau in favoarea oricarei terte persoane.

Completati formularul
Titlu:
Continut:
 
TRIPOD HEALTH 108 (TPH108) - tinctura complexa din 108 plante medicinale

Abonare newsletter


Comenzi telefonice