Sfatul medicului Tratamente Articole Umor... natural Glosar Linkuri utile Astrolog Livrare si plata

Home I Articole I Sanatate I Umorul terapeutic

Umorul terapeutic

Data aparitiei: 15.09.2006

umorul terapeuticPuterea vindecatoare a starii stenice de umor

In ultimul timp, din ce in ce mai multi oameni descopera plini de incantare puterea vindecatoare a umorului spontan. Atunci cand omul rade, el este capabil sa depaseasca seriozitatea incorsetanta si constrangatoare, precum si starea de rigiditate interioara. Razand, omul devine mult mai liber si atunci, tensiunile psihice, mentale sau fizice, pot sa dispara in mod surprinzator. Odata ce umorul poate face aceasta, putem spune ca el devine umor terapeutic.

Umorul are o tainca putere vindecatoare

In primul rand, in starea de umor mintea omului se deschide fata de ceea ce este amuzant, frumos, incantator, luminos si plin de bucurie. Si aceasta ajuta mult celui ce vrea sa depaseasca suferinta.

In al doilea rand, atunci cand cineva rade, el poate descoperi cu uimire ca, in ciuda starii lui initiale de suferinta, este viu - din moment ce poate sa rada - ceea ce in mod categoric este o veste buna!

In al treilea rand, cand radem, pespectiva interioara asupra suferintei se modifica instantaneu. Daca suntem bucurosi, nu mai putem fi tristi sau deprimati. In mod categoric e mai bine!

In al patrulea rand, atunci cand radem cu pofta, realizam chiar fara sa facem vreun efort, unul dintre cele mai eficiente procedee de masaj terapeutic abdominal, de care se vor bucura din plin organele noastre interne. Bineinteles, cu ocazia aceasta pot si ele sa se bucure!

Si nu in ultimul rand, atunci cand zambim, cand ne bucuram si cand radem, suntem mult mai frumosi. Ii suntem mai placuti celorlalti. Astfel ca suferinta trece pe planul doi. Si atunci ne este in mod categoric mult mai bine, si noua si celorlalti.


sursa: www.amnro.net

Tipareste Recomanda trimite prin YM

Produse in legatura cu articolul

Afrodit Forte Miere 270gr Santo Raphael

Indicatii: Tonic sexual feminin (prin compozitia in principii active a plantelor, cat si prin procedeul de macerare in miere), determina refacerea...

Pret: 31.88 RON

Comanda

Apivitas Forte 230g Complex Apicol

Apivitas Forte este este rezultatul unui complex de produse naturale, un biostimulator, energizant si vitaminizant al organismului. Preparatul...

Pret: 22.32 RON

Comanda
 

Alinan Happy Drink 20 plicuri Fiterman

La sugari si copii pentru a alina colicile abdominale, pentru a regla tranzitul intestinal si pentru a ameliora starile de disconfort si agitatie...

Ceai Buna Dimineata Eco 50g Sonnentor

Ideal la micul dejun, revigorant si energizant.

Pret: 14.57 RON

Comanda
 
 
 

Comentarii utilizatori

Adauga un comentariu
 
TRIPOD HEALTH 108 (TPH108) - tinctura complexa din 108 plante medicinale

Abonare newsletter


Comenzi telefonice