Sfatul medicului Tratamente Articole Umor... natural Glosar Linkuri utile Astrolog Livrare si plata

Home I Articole I Numerologie I Vibratia nasterii 5

Vibratia Nasterii 5

Data aparitiei: 24.05.2006

vibratia nasterii 51. Caracter - Personalitate

Conform teoriei pitagoreice, Numarul 5 simbolizeaza perfectiunea umana. Persoanele nascute sub semnul acestei Vibratii poseda o stralucta inteligenta, remarcabile aptitudini creatoare, o gandire abila, patrunzatoare, dinamica si scrutatoare.

Este, fara nici o indoiala, Numarul cel mai vioi, nelinistit si scgimbator, din intreaga scara numerologica.

Originali, impulsivi in gandire si actiune, plini de idei progresiste, sunt intotdeauna dispusi sa accepte si sa experimenteze necunoscutul, insolitul si modernul, tot ceea ce poate insemna progres, libertate si schimbare. Nu se retrag niciodata in trecut, iubesc fiecare clipa, avand privirile orientate spre viitor, mereu in cautare de noi aventuri si experiente.

Dispun de o perceptie iesita din comun, prind din zbor toate nuantele unei probleme, dar, fiind foarte versati si curiosi, isi distribuie atentia in mai multe directii, astfel incat multe impulsuri raman in stadiul lor initial. Sunt sfatuiti sa invete sa se concentreze si sa-si foloseasca la maximum insusirile. Astfel vor putea atinge toate obiectivele propuse. Altfel, isi vor irosi existenta si bogatul potential de care dispun.

Nervoase si nelinistite, reactioneaza prompt la orice fel de impuls sau stimul. Numarul 5 este cel mai agitat numar din scara numerologica. Va fi intotdeauna nerabdator sa plece sau sa ajunga intr-un loc, sa ia parte la orice fel de manifestare pentru ca nu vrea sa piarda nimic. Prefera sa traverseze el insusi o experienta si sa nu-i fie povestita.

Sunt deschisi si spontani, vioi, romantici si intreprinzatori. Desi par in orice imprejurare foarte siguri de ei insisi, in realitate dau dovada de multa timiditate. Indrazneti si entuziasti, iubesc viata, aventura si libertatea in adevaratul lor inteles. Pentru ei, "a exista pur si simplu" inseamna "a vegeta". Pentru un Numar 5, fiecare zi reprezinta o noua provocare, o noua aventura pasionanta. Aventurieri innascuti, accepta schimbarile si riscurile mai usor decat alte Numere, mai statornice si conservatoare.

Le plac foarte mult calatoriile, schimbarile de ambianta si plimbarile prin locuri exotice, foarte vechi. Oricand, ideile, proiectele sau planurile lor pot cunoaste o noua directie, impusa de firea schimbatoaresi agitata, de imaginatia bogata sau de orice alt stimul din afara.

Poseda o gandire inspirata, ingenioasa si activa, o sete permanenta de cunoastere, care ii vor face remarcati in cercurile de prieteni. Deseori un Numar 5 va avea grupul sau de admiratori, pentru ca stie sa farmece prin personalitatea sa puternica. Totusi, celui care va ajunge sa-i cunoasca brustele treceri de la o stare sufleteasca la alta, agresivitatea si replicile spontane, taioase si muscatoare, ii va fi destul de greu sa traiasca alaturi de el. Nu sunt insa ranchiunosi, avand un fond sufletesc nobil, si deseori, aceste iesiri ii vor afecta mai mult pe ei decat pe cei care au fost cauza lor. Dar le trece repede pentru ca uita (deseori prea usor) nu numai supararile sau jignirile pe care le-au adus, ci si pe cele primite.

Manifesta o puternica sensibilitate pentru laturile intelectuala, estetica si artistica ale existentei. Sunt preocupati de cunoastere si evolutie spirituala..

Un Numar 5 care nu va invata sa-si stapaneasca pornirile, nu va putea profita niciodata de minunatele calitati cu care a fost daruit, se va simti frustrat si nefericit.

2. Profesie - posibilitati economice

Numarul 5 dispune de reale aptitudini creative in multe domenii de activitate. Dotate cu inteligenta, talent, energie si stralucire personala, isi pun in valoare cele mai alese insusiri pentru a dobandi o buna pozitie in ierarhia sociala.

Totusi, succesul nu va insemna pentru el putere si bani. Concretizarea propunerilor lui va echivala cu o viata traita intens, dominandu-si provocarile, dar mai ales, evitand cu orice pret plictiseala. Putini sunt cei care manifesta atata vitalitate si vehementa infruntand viata, cautand satisfactiile si placerile prezentului.

Indiferent de domeniul in care vor activa, trebuie sa-si concentreze eforturile, sa dea dovada de perseverenta, pentru ca principalul lor defect este irosirea fortelor in activitati pe care mai tarziu le vor abandona, dand altora prilejul de a le folosi ideile.

Pentru ca poseda un curaj care poate atinge eroismul, spiritul lor temerar, indraznet, nelinistit si aventurier se incadreaza perfect in atmosfera propice profesiilor de navigatori, geografi, exploratori, sporivi de performanta, aviatori, profesori de educatie fizica, vantori, piloti de incercare si reporteri.

In plan literar-artistic, se pot realiza ca producatori de teatru, autori, dansatori, muzicieni, compozitori sau dirijori, scriitori SF, ziaristi, fotografi, functionari relatii publice sau in publicitate.

Prin riscul pe care si-l asuma, Numarul 5 poate straluci in cariera de avocat, in criminalistica, cercetator, director, agent secret, politician sau om de stat cu functii cheie.

Numarul 5 nu este dependent de latura financiara a vietii. Mai mult decat pierderea banilor, il preocupa pierderea libertatii de actiune, de aceea prefera riscurile unei vieti aventuriere decat conventiile care i-ar aduce bogatia. Poate castiga bani cu usurinta, dar ii este mai greu sa-i pastreze, pentru ca se arata in orice imprejurare generos si intelegator.

3. Dragoste - afinitati

Persoanele de sex opus sunt captivate de farmecul si puterea lor de atractie irezistibile, insa rareori Numarul 5 constientizeaza aceste calitati. Romantici incurabili, viseaza sa fie protagonistii unor minunate povesti de dragoste. Idealisti, romantici, tandri si pasionati, senzuali in acelasi timp, pot oferi o existenta fascinanta persoanei dragi.

Vor cunoaste o casnici fericita si placuta langa un temperament asemanator lor, astfel incat cea mai buna alegere pentru Numarul 5 ar fi tot un Numar 5, aventurier si indraznet ca si el, interesat mai mult de dragoste, buna dispozitie si diversitate decat de ordine, liniste conjugala. Legatura lor va fi furtunoasa, nebuna si fericita.

O relatie norocoasa este alaturi de Numarul 3 si se bazeaza pe entuziasmul si dragostea de viata de care amandoi dau dovada.

Numerele 2 si 6, conservatoare si linistite, sunt atrase de personalitatea lui 5, dar cu greu vor renunta la principiile si obiceiurile lor. Eruditia si inteligenta Numarului 5 poate captiva personalitatea unui 7, dar acestuia din urma ii va fi greu sa reziste ritmului frenetic de viata al lui 5.

Pentru ca intre un 5 si 8 sa existe intelegere si armonie, Numarul 5 trebuie sa fie cel dispus sa cedeze, pentru ca un 8 niciodata nu o va face.

O relatie intre un 5 si un 9, un 1 sau un 4, este dificil de realizat, chiar daca se intemeiaza pe dragoste adevarata si intelegere reciproca.

4. Altele

Planeta:                                 Mercur
Piatra:                                   Acvamarinul, matostatul
Metalul:                                 Mercur
Semnul zodiacal:                    Gemeni
Ziua favorabila:                      Miercuri
Culori:                                   Portocaliu, galben
Numere norocoase:                5, 7, 2

Personalitati:                         Marlon Brando, Iulius Cezar, Charles Darwin, Vincent van Gogh, Abraham Lincoln, Franklin Delano Roosevelt, Mao Tse Tung, Balzac, Chopin, Newton, Adolf Hitler, Maria Vargas Llosa, A. Fleming.

Pentru modalitatea de calcul a Vibratiei Nasterii cititi Tipologiile umane din perspectiva numerologica 

Mai multe despre semnificatiile numarului 5 gasiti in articolul Semnificatiile numarului cinci

Tipareste Recomanda trimite prin YM

Produse in legatura cu articolul

Sirop de Lamaie 500ml Santo Raphael

Descriere: Din gama de produse naturiste, tratamente naturiste si remedii naturale Steaua Divina. Produsul este obtinut prin macerare la rece si...

Pret: 20.15 RON

Comanda

Ceai Silur 20g Hypericum

Ceaiul de Silur se recomanda ca adjuvant in: afectiuni hepatice, gastrice, anorexice, stimularea vederii, inflamatii subcutanate si acute ale...

Pret: 4.85 RON

Comanda
 

TIANLI Oral Liquid Ultra Power 6 fiole L&L Advancemed

Reteta produsului "TIANLI" a fost folosita initial la curtea imperiala a Chinei si are functia de a intari spiritual tonificand trupul si...

Pret: 123.40 RON

Comanda

Extract din muguri de Jneapan (Pinus Montana) 50ml Plantextrakt

Nivele de actiune: aparat osteoarticular. Recomandari principale: ajuta la ameliorarea durerilor reumatice si articulare; ajuta la...

Pret: 19.36 RON

Comanda
 
 
 

Comentarii utilizatori

Adauga un comentariu
 
TRIPOD HEALTH 108 (TPH108) - tinctura complexa din 108 plante medicinale

Abonare newsletter


Comenzi telefonice