Sfatul medicului Tratamente Articole Umor... natural Glosar Linkuri utile Astrolog Livrare si plata

Home I Articole I Va recomandam I Invata sa folosesti puterea emotiilor pentru a te vindeca la seminarul "the journey intensive" cu brandon bays!

Invata sa folosesti puterea emotiilor pentru a te vindeca la Seminarul "The JOURNEY INTENSIVE" cu Brandon Bays!

Data aparitiei: 02.04.2013

Brandon BaysAi avut vreodata atacuri de panica ori insomnii sau ai auzit de cineva care are? Sau te-ai confruntat cu simptome fizice care, atunci cand ai fost la control medical s-au dovedit a fi "doar" semne de suprasolicitare sau consum emotional? Ai auzit de afectiuni cauzate de stres, al caror numar a crescut ingrijorator in ultima vreme?

Aceste situatii sunt tot atatea dovezi care arata cat de importante sunt trairile emotionale pentru sanatatea noastra. Totusi, emotiile sunt neglijate mult prea adesea cand vine vorba atat despre imbolnavire, cat si despre vindecare. In plus, exista persoane care dezvolta boli grave desi au un stil de viata sanatos si un regim echilibrat munca-relaxare, fac sport in fiecare zi si mananca hrana pura: regim vegetarian, vegan - fara lactate - sau doar fructe si legume crude (raw food).

Aceasta arata ca, pe langa indelung mediatizatul "stil de viata sanatos", mai exista un factor care contribuie la instalarea bolii in corp - si tot mai multi oameni constientizeaza astazi ca este vorba de mult neglijatul plan emotional. Organizatia Mondiala a Sanatatii definea inca din 1948 sanatatea ca "stare de bine bio-psiho-social". Adica sanatatea depinde nu numai de bunastarea fizica, ci si de cat de bine ne simtim in pielea noastra, de gradul de satisfactie in viata, de cat de multa grija avem sa ne simtim bine, de cat de mult ne-am impacat in sufletul nostru cu cei care ne-au ranit in trecut, de cum stim sau nu sa ne protejam de factorii care ne trezesc emotii negative (incepand cu stirile ingrijoratoare din mass media si pana la persoanele negativiste care sunt adevarati vampiri energetici din mediul nostru apropiat).

Sistemul de sanatate publica se centreaza insa excesiv asupra sanatatii corpului fizic, "uitand" de bunastarea psihologica. Nu acordam emotiilor importanta care li se cuvine, in primul rand din cauza ca nu stim ce sa facem cu ele. Le reprimam, nu vrem sa recunoastem ca le simtim - mai ales pe cele negative. In felul acesta, ne mintim pe noi insine. Ne cream masti si imagini false despre noi insine. Ajungem sa nu mai stim nici noi cine suntem cu adevarat.

Un caz care vorbeste de la sine despre puterea emotiilor pentru sanatatea corpului este cel al lui Brandon Bays, speaker de renume mondial si autoarea best-seller-ului "Calatoria". Desi cunostea foarte bine principiile unei vieti sanatoase - tinea seminarii pe teme de viata sanatoasa in intreaga lume - a fost diagnosticata cu o tumoare abdominala mare cat o minge de baschet. Aceasta - desi facea totul "corect" - facea miscare fizica, facuse o multime de tipuri de terapii si se hranea vegetarian.

In schimb, lucra foarte mult (uneori si cate 16 ore pe zi!), era epuizata fizic si suprasolicitata nervos. In plus, trecuse in copilarie prin traume emotionale care o marcasera profund. Ea credea ca le depasise, dar cand si-a descoperit tumora a constatat ca facuse aceasta doar mintal, la un nivel superficial. A stiut ca, pentru ca vindecarea ei sa fie completa, travaliul ei de vindecare trebuie sa ajunga la emotiile dureroase cele mai profunde din sufletul ei.

Asa ca a inceput sa lucreze in plan emotional. Nu a fost un drum usor. A trebuit sa isi priveasca in fata durerile, accesand emotiile reprimate si infruntandu-si cu curaj cele mai ascunse temeri si alte emotii negative stocate in celulele corpului timp de zeci de ani de zile.

In demersul ei de vindecare Brandon s-a calauzit dupa cercetarile de ultima ora in domeniul neurostiintelor si biologiei, mai ales dupa descoperirile dr. Candace Pert, autoarea cartii "Molecules of emotion", care a aratat, in cercetarile ei de laborator, ca emotiile negative intense reprimate se stocheaza in celulele corpului si perturba functionarea acestora, care devin astfel susceptibile la boala. In consecinta, pentru a demonta mecanismele care ii generasera boala, Brandon a trebuit sa isi acceseze emotiile pe care le reprimase de-a lungul anilor in diferitele situatii dificile de viata si sa le exprime, iar apoi sa parcurga drumul catre iertarea celor care o ranisera (incepand cu parintii ei).

Ca urmare a acestui demers, in doar sase saptamani si jumatate Brandon a fost declarata vindecata! Ea a aplicat tehnicile de vindecare corporala si emotionala pe care le cunostea deja si le-a imbogatit cu intelegerile intuitive profunde pe care le-a avut in aceasta perioada dificila, dar si inspiratoare din viata ei. Ulterior, ea a reunit tot ceea ce a folosit sau a descoperit in aceasta aventura interioara in ceea ce avea sa devina metoda de vindecare emotionala minte-suflet-corp numita "The Journey" ("Calatoria"). Prin modul genial in care este structurata tehnica proiectata de Brandon acopera acel gol educational in privinta sanatatii emotionale despre care vorbeam mai sus.

Povestea ei este descrisa in detaliu in cartea cu acelasi nume, tradusa si in Romania la Editura Adevar Divin. Realizand ca travaliul ei de vindecare sufleteasca si trupeasca a dus la descoperirea unei metode de terapie de o rara eficienta, care ar putea contribui imens la vindecarea fizica si sufleteasca a oamenilor de pretutindeni, Brandon a inceput sa popularizeze tehnica pe care a proiectat-o. Astazi, dupa 20 de ani de la vindecarea ei, metoda este oferita cu generozitate pe tot cuprinsul globului, ca tehnica de dezvoltare personala de o mare eficienta si profunzime, care ajuta vindecarea emotionala, cu efecte uluitoare si in vindecarea fizica.

"Calatoria" este actualmente o capodopera terapeutica recunoscuta in intreaga lume ca un instrument unic, extrem de puternic, pentru trezirea si eliberarea potentialului uman infinit din noi insine. Eficienta ei este demonstrata de faptul ca a ajutat mii de oameni de pretutindeni sa se elibereze de probleme dintre cele mai diverse, ca anxietate, stres, depresie, scaderea stimei de sine, incapacitatea de a gestiona emotiile negative, boli fizice, dependente si comportamente nesanatoase, abuz fizic sau sexual, probleme relationale si dificultati in plan profesional.

Utilizand "Calatoria" oameni de orice varsta, din toate categoriile sociale, indiferent de cultura careia ii apartin sau de istoria lor de viata, obtin rezultate extraordinare in toate domeniile vietii lor. Poti citi marturiile celor care au aplicat aceasta metoda aici.

Anul acesta Brandon Bays vine in Romania intre 31 mai - 2 iunie 2013 pentru a sustine un seminar de 3 zile in care preda in detaliu metoda "Calatoria", precum si un modul de abilitati avansate! Acest seminar este o minunata ocazie de a afla cum poti utiliza puterea emotiilor pentru a te vindeca - atat sufleteste, cat si trupeste. Poti afla mai multe informatii despre eveniment si impresiile celor care au absolvit acest Seminar pe site-ul www.thejourney-romania.com.


Tipareste Recomanda trimite prin YM

 
 

Comentarii utilizatori

Adauga un comentariu
 
ConsilieriAsigurari.ro - Incheiem orice tip de asigurare!

Abonare newsletter


Targul 10beneficii, pentru tine si familia ta