Sfatul medicului Tratamente Articole Umor... natural Glosar Linkuri utile Astrolog Livrare si plata

Home I Intreaba astrologul

Intreaba astrologul

Ne dorim ca aceasta rubrica sa fie un ajutor pentru cei care isi doresc sa se cunoasca mai bine prin intermediul astrologiei respectiv cauta raspunsuri la intrebarile lor sau problemele cu care se confrunta. De aceea aceasta rubrica nu este destinata intrebarilor care se refera la previziuni sau predictii (intrebari de genul "Cand ma voi casatori", "Cati copii o sa am", "Cand o sa gasesc  de lucru", si altele de genul) ci solutionarii problemelor care apar in vietile voastre de zi cu zi, indiferent daca sunt probleme personale, relationale, profesionale sau din alte domenii. De aceea va rugam insistent sa evitati intrebarile generale de genul "Cum va fi anul viitor pentru mine" sau "Ce vedeti pe plan profesional" deoarece la acestea nu vom raspunde.
Pentru a primi raspuns este nevoie de datele dumneavoastra de nastere, data si ora nasterii si localitatea unde v-ati nascut (precizia orei de nastere este extrem de importanta daca vreti ca raspunsurile sa fie complete).

Veres Zoltan - astrolog

Pentru consultatii sau comenzi de analize astrologice personalizate va rugam sa scrieti pe adresa de email astrology.zoltan@gmail.com sau sa sunati la numerele de telefon 0757-324856 / 0730-276190.


IMPORTANT!
ArmoniaNaturii.ro nu isi asuma nici o raspundere in legatura cu posibile daune de orice fel ce ar putea fi reclamate in urma utilizarii informatiilor continute in raspuns.
Utilizarea informatiilor continute in raspuns ramane la aprecierea dumneavoastra, iar daca nu considerati interesant sau veridic raspunsul, nu sunteti obligati sa acceptati informatiile primite.
Daca nu doriti sa va fie afisat numele langa raspunsul primit pe site, va rugam sa bifati casuta "nu doresc sa imi apara numele".
Continuarea procesului de a trimite intrebarea dumneavoastra astrologului, se considera un accept al conditiilor enuntate mai sus.

ATENTIE! Spatiul destinat intrebarilor este limitat, va rugam sa va exprimati cat mai concis. Pentru discutii detaliate, va recomandam sa comandati o astrograma detaliata pe site-ul Astrologie spirituala.
Va multumim pentru intelegere.


Pentru mai multe informatii din domeniul astrologiei, va invitam sa vizitati pagina 'Articole astrologie' sectiunea Astrolog.
Completati formularul
Data nasterii: *
Ora nasterii: * :
Locul nasterii:
Intrebare:
 
TRIPOD HEALTH 108 (TPH108) - tinctura complexa din 108 plante medicinale

Abonare newsletter


Comenzi telefonice