Sfatul medicului Tratamente Articole Umor... natural Glosar Linkuri utile Astrolog Livrare si plata

Home I Magazin produse I Ingrijirea sanatatii I Afectiuni cardiovasculare I Muguri de arin negru 50ml dacia plant

Muguri de Arin Negru 50ml Dacia Plant

Pret produs: 13.80 RON

Producator: DACIA PLANT
Cantitate: 50 ml
Tip produs: Gemoderivate
Despre livrare si plata

Tratament pentru afectiuni ca:
alergie
arterita
flebita
insuficienta valvulara (cardiaca)
tromboflebita
varice
Comanda

Compozitie

Plante: arin-negru (Alnus glutinosa) - muguri (10%).
Solventi: apa, glicerina, alcool etilic 33,3% vol.
Raport planta/solvent - 1:10
Produsul nu contine conservanti si coloranti artificiali.Utilizare / administrare

INTERN:
Adulti si tineri peste 15 ani: cate 1ml de solutie adaugat la 100ml de apa sau ceai (jumatate de pahar), de 3 ori pe zi, pe stomacul gol.

Copii intre 7 si 14 ani: cate 0,3-0,6ml de solutie adaugati la 100ml de apa sau ceai (jumatate de pahar), de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, in functie de varsta si greutate.

Copii sub 7 ani: numai cu recomandarea medicului.Indicatii

Gemoderivatele sunt extracte glicerohidroalcoolice obtinute din tesuturi meristematice (muguri, mladite, etc). In aceste tesuturi se gasesc si celule stem care sunt celule nediferentiate cu capacitate de autoregenerare si diferentiere in celule cu functii specializate, avand rol de regenerare celulara in organismele vii in mod similar celulelor stem animale si umane.

Hormonii vegetali de crestere din aceste tesuturi, cum sunt auxinele si gibberelinele, stimuleaza detoxifierea celulara prin eliminarea produsilor metabolici toxici, a celulelor moarte din sistemul de aparare al organismului si a complexelor autoimune care afecteaza functia celulara.

Gemoderivatele DACIA PLANT sunt obtinute prin prelucrarea mladitelor si/sau mugurilor la 2-3 ore dupa recoltare si, astfel, se extrag substantele bioactive specifice - aminoacizi, proteine, hormoni vegetali de crestere (auxine, gibbereline, citokine), vitamine, enzime, minerale, flavonoide, taninuri, rasini, etc - cu o mare eficienta.

Extractul glicerohidroalcoolic obtinut din muguri de arin-negru actioneaza asupra:
- sistemului vascular arterial (in special la nivelul arterelor cerebrale si coronare).

Actiuni
- amelioreaza circulatia cerebrala si coronariana,
- tonifianta a sistemului vascular arterial,
- antitrombotica,
- antiinflamatoare,
- stimulenta a glandelor corticosuprarenale.

Indicatii
Se utilizeaza ca adjuvant in:
- insuficienta circulatorie cerebrala,
- angioscleroza cerebrala, ramolisment cerebral,
- insuficienta cardiaca, postinfarct miocardic,
- flebite, tromboflebite, varice,
- arterite, coronarite,
- vasculopatii diabetice,
- alergii de diferite origini.Contraindicatii

Alergie la oricare dintre componentele produsului, tratamente medicamentoase (neurologice, psihiatrice, etc) care nu permit consumul de alcool.

Precautii:
In sarcina si alaptare se administreaza numai cu recomandarea medicului.
Datorita continutului de alcool, se recomanda prudenta la administrarea in: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica, ciroza hepatica.

Observatii:
In insuficienta circulatorie cerebrala se recomanda asocierea produsului cu GINKGO BILOBA comprimate (pentru potentarea efectului).
In insuficienta cardiaca si in postinfarct miocardic se recomanda asocierea produsului cu MLADITE DE PADUCEL gemoderivat si COENZIMA Q10 FORTE (pentru cresterea eficientei).
In vasculopatii diabetice se recomanda asocierea produsului cu MUGURI DE DUD si/sau MLADITE DE AFIN (pentru potentarea efectului).
In alergii se recomanda asocierea produsului cu MUGURI DE COACAZ-NEGRU, MUGURI DE STEJAR gemoderivate, TINCTURA DE TREI-FRATI-PATATI si/sau RENOSTIM solutie (pentru potentarea efectului).


Tipareste Recomanda trimite prin YM

 

Comentarii utilizatori

Adauga un comentariu
Articole Va recomandam Dezvaluiri Sanatate Ayurveda Fitoterapie Homeopatie Yoga Meditatie Cosmetica si frumusete Eros & Amor Astrologie Numerologie Dezvoltare personala Atitudine Cromoterapie Meloterapie Aromoterapie Helioterapie Acupunctura Presopunctura / Masaj Sacroterapie Radiestezie Frontierele stiintei Dieta Retete vegetariene
Tratamente gastrita hematurie fibroza pulmonara hepatita autoimuna infertilitate feminina poliartrita reumatoida polipi gastrici arsuri minore dependenta de droguri, alcool, tutun torticolis • vezi toate tratamentele...
Catalog plante Plante medicinale
Catalog firme Firme producatoare Firme importatoare Firme de distributie Centre de medicina alternativa Saloane de masaj Publicatii / Reviste On-line
TRIPOD HEALTH 108 (TPH108) - tinctura complexa din 108 plante medicinale

Abonare newsletter


Comenzi telefonice