Sfatul medicului Tratamente Articole Umor... natural Glosar Linkuri utile Astrolog Livrare si plata

Home I Articole I Frontierele stiintei I Adevarul despre piramide?

Adevarul despre piramide?

Data aparitiei: 15.10.2007

Piramidele de la GizehIn dezbaterile cu privire la Marea Piramida de le Gizeh exista un punct de vedere asupra caruia oamenii de stiinta, arheologii, egiptologii si invatatii sunt de accord si anume ca ea a fost construita de Keops candva intre 2686 si 2181 i.Hr. Nu exista insa dovezi fara echivoc in legatura cu timpul cand a fost construita, cine a constuit-o si in ce scop, insa marea majoritate a oamenilor au ajuns sa accepte aceste afirmatii drept un adevar.
 
Pe de alta parte, Edgar Cayce, cunoscut si sub numele de Profetul care doarme, a spus intr-una din declaratiile sale, ca Marea Piramida de la Gizeh a fost construita acum peste 10000 de ani. Dupa Cayce, piramida a fost construita de catre neegipteni iar destinatia sa nu era nicidecum loc de inmormantare ci loc de pastrare a istoriei omenirii de la inceputuri si pana azi. Aceasta istorie ar fi scrisa in limbajul geometriei, astronomiei si matematicii.

Manly P. Hall, specialist in practici religioase antice, emite ipoteza ca Piramida a fost construita de supravietuitori ai Atlantidei. Unii sugereaza ca inteleptii Atlantidei si-au dat seama de iminenta unui dezastru si pentru a salva comorile si cunostintele epocii lor, au emigrat spre alte taramuri. Unul dintre aceste locuri, sustine Hall, a fost Egiptul, unde cei din Atlantida au creat centre de invatatura si au construit piramide asemanatoare templelor din tara de unde veneau. In aceste centre de invatatura ei si-au ascuns secretele, intr-un limbaj simbolic, pentru a fi descoperite si intelese doar de cei care meritau sa obtina si sa foloseasca aceste cunostinte.

Dupa Hall, piramida a fost si ramane un pact vizibil dintre Intelepciunea Eterna si lume. Piramidele sunt  antetipuri ale "Sfantului Munte"; baza patrata arata ca piramida sau "Casa Intelepciunii" este solid fundamentata pe natura si pe legile ei neclintite; unghiurile reprezinta Tacerea, Profunzimea, Inteligenta si Adevarul. Fata de sud a piramidei reprezinta Caldura, partea de vest reprezinta Intunericul, iar partea de est Lumina. Forma triunghiulara a fetelor piramidei reprezinta tripticul puterii spirituale.

Tipareste Recomanda trimite prin YM

Produse in legatura cu articolul

Otet de Mere Miere&Polen - 60 cpr Medica

Afectiuni: - hepatice, - digestive, - cardiovasculare, - cure de slabire, - hipovitaminoze, - astenie fizica si psihica.

Pret: 17.67 RON

Comanda

Otet de Mere cu Miere 500ml Complex Apicol

Produs 100% natural, obtinut prin fermentatie naturala, otetul din mere si miere de albine detine calitati nutritive si terapeutice. Otetul din...

Pret: 3.65 RON

Comanda
 

Salipren 20 capsule Fiterman

Pentru reducerea disconfortului cauzat de: - migrene - crampe menstruale - dureri de cap - dureri musculare - dureri articulare - dureri...

Polygemma 1 Stomac 50ml Plantextrakt

Ajuta la ameliorarea simptomelor din tulburari digestive de la nivel gastric si intestinal. Combinatie de extracte gemoterapice din muguri de...

Pret: 24.07 RON

Comanda
 
 
 

Comentarii utilizatori

Adauga un comentariu
 
TRIPOD HEALTH 108 (TPH108) - tinctura complexa din 108 plante medicinale

Abonare newsletter


Comenzi telefonice