Sfatul medicului Tratamente Articole Umor... natural Glosar Linkuri utile Astrolog Livrare si plata

Home I Articole I Eros & amor I Sa credem mereu in iubire

Sa credem mereu in iubire

Data aparitiei: 16.04.2012

Sunt multi oameni care cred cu adevarat in valoarea iubirii

Am intalnit insa si oameni care nu mai cred. O considera un vis de adolescenta care se destrama dupa o anumita varsta.

Si totusi iubirea nu este supusa timpului

Doar sufletele noastre se lasa mai mult sau mai putin afectate de trecerea timpului. Oricate dezamagiri am avea in viata, important este sa continuam sa iubim. Si sa extragem invatamintele care sunt destinate sa ne ajute sa crestem. Din toate experientele avem de invatat, chiar si din dezamagiri sau mai ales din ele.

Primeste si tu aceasta provocare

Uita-te in spate la tot ceea ce ai trait si scoate din toate experientele tot ce poti sa inveti. E o practica pe care eu o aplic foarte des. Pentru ca uneori poti sa tragi concluzii mai clare abia dupa ce ai trecut printr-un eveniment important. Mintea se linisteste, energiile se echilibreaza si poti sa te detasezi.

Astfel poti sa analizezi. Ce s-a petrecut. Ce ai gresit (in primul rand tu si apoi ceilalti). Ce ai fi putut face si nu ai facut. In final, aduna toata experienta intr-o propozitie sau intr-un cuvant pozitiv. Cand te vei intoarce cu gandul inapoi la acel moment sa poti sa extragi ce e bun, ce ai invatat si cu ce te-a ajutat.

Multi oameni fac exact pe dos. Raman cu regrete si cu incarcatura negativa si nu mai scapa de ele ani de zile, sau niciodata. Nu lasa aceste mici-mari dezamagiri sa te indeparteze de iubire, chiar daca uneori e dureros. Maica Tereza spunea "Am descoperit un paradox: cand iubesti, chiar daca te doare, nu dai de tot mai multa durere, ci de tot mai multa dragoste."

Iubirea nu depinde de noi

Ea este o energie universala care ne invadeaza inimile pentru totdeauna daca ii permitem. Cu cat permitem mai mult, cu atat viata noastra e mai fericita. Iubirea e reala, la fel cum suntem si noi. Nu e un concept steril, ci o magie secreta. Iubirea este permanent prezenta in sufletul nostru - iata micul mare secret al fericirii. Mereu la dispozitia noastra. Odata descoperita, nu ne mai paraseste niciodata. La ce foloseste sa cautam dragostea in exterior sau sa o cerem de la altii? Daca nu dai, nu primesti. Daruind iubire, vom fi iubiti din plin. Asadar sa ne acordam timp pentru iubire. Ea este menirea existentei noastre si vine cu o infinitate de nuante.

Iubirea e constructiva si creativa, ea uneste si ne inalta

E o forta care regenereaza, trezeste sufletul, o substanta care dizolva blazarea, nefericirea, sentimentul singuratatii. Poemele, muzica inspiratoare, picturile care respira frumusete, toate au in comun iubirea. La fel si noi. Suntem plini de iubire. De aceea permite-ti in fiecare zi sa daruiesti din preaplinul iubirii tale.

de Aida Calin


sursa: www.venus.org.ro

Tipareste Recomanda trimite prin YM

Produse in legatura cu articolul

Afrodit Tinctura 100ml Santo Raphael

Produs natural pentru uz intern, obtinut din plante medicinale prin extractie hidro-alcoolica. Indicatii: Afrodiziac, confera o stare de buna...

Pret: 23.18 RON

Comanda

Unt de corp Chocolate dream - flacon 150ml Genmar

Amestecul de unt de shea, unt de cacao, ulei de masline, pulbere de cacao, contine un procent mare de antioxidanti (tocoferoli), vitaminele A si...

Pret: 17.94 RON

Comanda
 

Unt de corp Vanilla & Coconut - flacon 150ml Genmar

Amestecul de unt de shea, unt de cacao, ulei de masline, contine un procent mare de antioxidanti (tocoferoli), vitaminele A si E, imprimand...

Pret: 17.94 RON

Comanda

Bautura de Soia Pulbere 100g Solaris Plant

Soia este un aliment ce contine la fel de multe proteine ca si carnea, si de aceeasi calitate. Soia este folosita in tratamentul febrei, a...

Pret: 7.37 RON

Comanda
 
 
 

Comentarii utilizatori

Adauga un comentariu
 
TRIPOD HEALTH 108 (TPH108) - tinctura complexa din 108 plante medicinale

Abonare newsletter


Comenzi telefonice