Sfatul medicului Tratamente Articole Umor... natural Glosar Linkuri utile Astrolog Livrare si plata

Home I Articole I Dieta

Dieta

Proteinele in alimentatia vegetariana

Data aparitiei: 25.03.2005

Este foarte usor ca o dieta vegetariana sa asigure necesarul de proteine atata timp cat consumul de calorii este adecvat. Stricta combinare de proteine nu este necesara; este mult mai importanta o alimentatie variata de-a lungul unei...

Cele 10 mituri ale dietei

Data aparitiei: 25.03.2005

Mitul 1: Colesterolul este nociv, alimentatia saraca in grasimi, sau chiar fara nici un gram de grasime, este recomandata. Colesterolul este o substanta grasa produsa de ficat. Avem cu totii nevoie de colesterol in sange pentru ca...

 

Dieta pe baza de fibre

Data aparitiei: 23.03.2005

Scop Fibra dietetica este partea unei plante care asigura si mentine structura plantei. Celuloza, hemiceluloza, polizaharide, pectine, mucilagii, lignine toate sunt fibre dietetice. Desi din punct de vedere chimic toate aceste fibre nu...

Ce este metabolismul?

Data aparitiei: 18.03.2005

In termenii cei mai simpli, metabolismul reprezinta ritmul in care corpul consuma energia. Metabolismul este diferit de la o persoana la alta. Poti sa ai un metabolism mai accelerat decat cel normal, sau unul mai incet. Rata metabolica de...

 

Alimente nocive sanatatii (II) - carnea

Data aparitiei: 14.03.2005

Carnea si efectele nocive ale consumului ei  Carnea constituie una dintre sursele importante de proteine, dar ea se dovedeste totodata saraca in minerale, vitamine si hidrati de carbon. Prin diverse cercetari stiintifice consumul de carne...

Alimente nocive sanatatii (I)

Data aparitiei: 04.03.2005

De obicei, atunci cand ne este recomandata o dieta se insista foarte mult asupra a ceea ce trebuie sa consumam, mai putin asupra alimentelor ce ar trebui eliminate. Pentru a avea un corp sanatos si o alimentatie cu adevarat corecta este insa...

 

Cand gresim in diete?

Data aparitiei: 03.03.2005

Cand ne dam seama ca am luat in greutate mai mult decat ne dorim, avem o inclinatie normala spre a manca mai putin. Sarim peste masa de pranz sau mancam foarte putin la cina in speranta ca reducand cantitatea de alimente, corpul nostru va arde...

Aditivii alimentari - nocivi sanatatii

Data aparitiei: 23.02.2005

Putem observa in listele cu ingrediente de pe diverse produse alimentare o succesiune de E-uri urmate de cifre. Acestea reprezinta aditivii utilizati in industria alimentara. Ceea ce nu se cunoaste prea bine este faptul ca o mare parte dintre...

 

Alegerea hranei, intre aspect si continut

Data aparitiei: 18.02.2005

Pentru a intelege mai bine importanta pe care o are alimentatia noastra zilnica, sa privim putin asupra catorva factori generali, in ceea ce priveste alegerea alimentelor. Este evident si recunoscut faptul ca trupul si sanatatea noastra este...

Importanta unei alimentatii sanatoase

Data aparitiei: 05.02.2005

Despre dieta si alimentatie sanatoasa s-au ocupat multe lucrari si cercetari si probabil ca acest subiect va fi in continuare o importanta preocupare pentru om, mai ales acum cand apar din ce in ce mai multi inlocuitori artificiali ai...

 

Postul si regimul vegetarian

Data aparitiei: 24.10.2006

Repaosul alimentar total si regimul alimentar vegetarian amelioreaza afectiunile inflamatorii Cercetatorii, desi folosesc un ton excesiv de prudent, sunt fortati de evidente sa afirme: "Repaosul alimentar total si regimul vegetarian...

Laptele si cancerul

Data aparitiei: 23.10.2006

Proteinele din lapte ajuta in lupta contra cancerului Se stie ca nou nascutii hraniti la san sunt mai rezistenti la infectii, laptele matern avand efect protector in acesta directie. Recent, o echipa de cercetatori suedezi au descoperit ca...

 

Pagina:   precedenta I 1 I 2 I 3 I 4 I 5 I

TRIPOD HEALTH 108 (TPH108) - tinctura complexa din 108 plante medicinale

Abonare newsletter


Comenzi telefonice