Sfatul medicului Tratamente Articole Umor... natural Glosar Linkuri utile Astrolog Livrare si plata

Home I Articole I Dieta

Dieta

Populatia Romaniei – singura din lume care este obligata sa inghita zilnic sare iodata. Dezvaluirile medicului Pavel Chirila

Data aparitiei: 01.11.2016

O hotarare de guvern totalitara a transformat populatia Romaniei intr-un cobai. Impotriva oricarei logici si ratiuni, impotriva stiintei si a evidentei statisticilor medicale, suntem cu totii obligati sa ne iodam zi de zi, chiar si daca...

Organizatia Mondiala a Sanatatii avertizeaza: carnea procesata este la fel de periculoasa ca si tigarile

Data aparitiei: 14.04.2016

Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a facut public un raport in care sustine ca micii, carnatii, carnea tocata, costita, sunca, salamul si alte alimente asemanatoare preferate de multi romani pentru mesele de sarbatori cauzeaza cancer...

 

Jamie Oliver a castigat pana la urma procesul cu McDonald's! Mancarea lor nu este comestibila!

Data aparitiei: 31.03.2016

Jamie Oliver a castigat procesul impotriva lantului de restaurante de tip fast-food McDonald's reusind sa demonstreze ca produsele respective nu sunt deloc comestibile. Procesul nu a fost unul de tip juridic, ci moral, bucatarul reusind sa...

Sa invatam sa bem apa cat mai sanatos

Data aparitiei: 16.07.2015

Este binecunoscut faptul ca apa este esentiala pentru bunastarea trupului si ca hidratarea este extrem de importanta pentru organism. Persoanele care intentioneaza sa slabeasca se gandesc adeseori ca pot sa bea mai multa apa deodata...

 

Regenerarea naturala a sistemului imunitar prin 3 zile de post

Data aparitiei: 22.06.2014

Trei zile consecutive de post pot regenera intregul sistem imunitar Intregul sistem imunitar al unei persoane poate fi reimprospatat daca aceasta tine post timp de trei zile. Acest lucru este posibil pentru ca procesul impulsioneaza...

Alimentatia echilibrata in Ayurveda

Data aparitiei: 05.06.2014

In traditia sistemului Ayurveda se indica faptul ca o alimentatie echilibrata nu se poate reduce doar la precizarea unor restrictii referitoare  la consumul de grasimi, carbohidrati si proteine si nici la unele limitari formale in ceea...

 

De ce alegem uleiuri presate la rece

Data aparitiei: 15.05.2014

Diferenta dintre uleiurile nerafinate (presate la rece) si uleiurile rafinate Majoritatea covarsitoare a uleiurilor actuale destinate consumului uman este alcatuita din cele rafinate, pentru ca au cele mai accesibile preturi. In anul 1940...

Ghimbirul, condimentul iubirii

Data aparitiei: 12.05.2014

Ghimbirul , un condiment natural de provenienta asiatica, fiind folosit de chinezi de peste 2500 de ani in bucatarie precum si in medicina, a ajuns in Romania de curand. Ne bucuram de mirosul si de aroma deosebita a ghimbirului in mancare, dar...

 

Uleiul de cocos

Data aparitiei: 23.04.2014

Uleiul de nuca de cocos este un ulei destul de controversat in comunitatea medicala, din cauza continutului sau mare de grasimi saturate. Dar, in urma cercetarilor aprofundate, uleiul de nuca de cocos si-a redobandit prestigiul....

Soia nemodificata genetic imbunatateste memoria

Data aparitiei: 11.04.2014

Un grup de cercetatori de la universitatile South Australia si Adelaide, condusi de Peter Howe au realizat un studiu semnificativ referitor la efectele benefice ale consumului de soia nemodificata genetic asupra memoriei barbatilor. Ei au...

 

Gras, bolnav si aproape mort

Data aparitiei: 28.03.2014

Cu 50 de kilograme peste greutatea normala, dopat cu steroizi si suferind de o boala autoimuna cu evolutie galopanta, Joe Cross este la capatul puterilor. "Gras, bolnav si aproape mort" este un documentar despre misiunea personala al...

Sfecla rosie (Beta vulgaris)

Data aparitiei: 24.03.2014

Beneficiile sfeclei rosii Sfecla este originara din sudul Europei. Asirienii si grecii antici o foloseau pentru calitatile sale nutritive. Diferite civilizatii au folosit-o pentru a trata diverse probleme de sanatate, cum ar fi febra ,...

 

Superalimente pentru imunitate si longevitate

Data aparitiei: 02.12.2013

A manca sanatos este o cale usoara de a promova imunitatea si longevitatea. Mancarea sanatoasa este constituita din alimente nutritive care hranesc corpul, ajutandu-l in cresterea si dezvoltarea sa. De asemenea a manca sanatos inseamna sa evitam...

Rolul alimentatiei in combaterea stresului

Data aparitiei: 05.03.2013

Alimentatia ne influenteaza starea generala Putini oameni cunosc faptul ca stresul care apare in organismul nostru nu se datoreaza doar evenimentelor exterioare sau greselilor noastre atitudinale, ci si alimentatiei, lichidelor pe care...

 

Alimentatia si sistemul imunitar

Data aparitiei: 27.02.2013

Anumite cercetari de statistica alimentara realizate recent la nivel european au confirmat faptul ca persoanele care consuma frecvent salate proaspete si fructe, si care, in plus, nu sunt supuse la stres , se confrunta mult mai rar cu boli...

Autoreglarea functiei hranirii

Data aparitiei: 24.12.2012

Hranirea este controlata de centrii specifici situati in hipotalamus. S-a observat ca, daca in cadrul unor experimente de laborator, in cazul unor sobolani, cei doi nuclei ventro-mediani ai hipotalamusului sunt distrusi prin tehnici stereotaxice...

 

Faceti plinul de vitamine

Data aparitiei: 27.09.2012

Paza buna trece primejdia rea Desi sunt nelipsite in alimentatie, majoritatea oamenilor nu acorda fructelor si legumelor importanta cuvenita, datorita lipsei informatiilor sau deprinderilor necesare. Pretioase pentru multi bolnavi, carora...

Germenii de fasole Mung

Data aparitiei: 17.09.2012

Fasolea Mung este o planta anuala din familia fabaceelor (denumire latina Phaseolus aureus ), cultivata pentru semintele si mugurii sai. Contine multa vitamina C, vitamine din grupa B, vitamina E, fier si potasiu. Albuminele continute in...

 

Agar agar - gelatina naturala

Data aparitiei: 16.07.2012

Pana de curand nu auzisem de agar-agar. Am auzit mentionat ingredientul intr-o reteta tv pentru vegetarieni si m-am hotarat sa ma documentez in amanunt despre gelifiantul natural pe care il tot lauda prezentatoarea. Agar agar-ul este extras...

Aditivii alimentari periculosi pentru sanatate

Data aparitiei: 01.04.2012

Motto 1: "Cu exceptia maladiilor cauzate de accidente, de otravire (plumb, arsenic, etc), de microorganisme extrem de virulente, de malformatii congenitale, majoritatea bolilor cunoscute isi au originea, direct sau indirect, intr-o...

 

Pagina:   1 I 2 I 3 I 4 I 5 I urmatoarea

TRIPOD HEALTH 108 (TPH108) - tinctura complexa din 108 plante medicinale

Abonare newsletter


Comenzi telefonice