Sfatul medicului Tratamente Articole Umor... natural Glosar Linkuri utile Astrolog Livrare si plata

Home I Articole I Dezvoltare personala I Cum sa fii mereu frumoasa, cum sa fii tu insati

Cum sa fii mereu frumoasa, cum sa fii tu insati

Data aparitiei: 07.03.2011

Frumusetea inseamna, desigur, perfectiunea corpului, linia dulce a formelor, dar stralucirea frumusetii, stabila in fata timpului care trece, vine din interior. De aceea acordam atentie si  armoniei fizice, si celei sufletesti.

Din fericire, exista femei cu infatisare seducatoare care te incanta si prin sinceritatea, naturaletea si inima lor treaza. Bucuria de a trai, increderea in sine si capacitatea de a se darui le infrumuseteaza, indiferent de varsta si de statut social.

Acesta este idealul unei femei perfecte, acesta este Eternul Feminin, despre care Goethe spunea ca "ne atrage spre inaltimi".

Cea care descopera misterul esential al propriei feminitati are acces la o forta spirituala nesfarsita, prin care poate deveni un izvor binefacator de vitalitate, senzualitate, iubire, intuitie, frumusete, gingasie, intelepciune si beatitudine.

Devii ceea ce gandesti

Ia un pix si o foaie de hartie si noteaza trei calitati feminine pe care le admiri foarte mult la prietenele tale apropiate.

Alege una dintre aceste trasaturi fermecatoare si identifica apoi situatiile sau momentele in care o manifesti tu insati.

Cu timpul, o sa remarci ca poti sa exprimi oricand doresti acea calitate. Vei avea dovezi palpabile ca forta ta de atractie sporeste si devii o intruchipare irezistibila a misterului feminin. Poti repeta acest exercitiu in saptamanile urmatoare, alegand de fiecare data o alta calitate.
 

autor: Aida Calin


sursa: www.venus.org.ro

Tipareste Recomanda trimite prin YM

Produse in legatura cu articolul

Muguri de Carpen 50 ml Dacia Plant

Gemoderivatele sunt extracte glicerohidroalcoolice obtinute din tesuturi meristematice (muguri, mladite, etc). Tesuturile meristematice cuprind...

Tinctura de Maslin 50ml Santo Raphael

Extractul hidroalcoolic din frunze de maslin este excelent pentru stimularea digestiei si a circulatiei sanguine, precum si pentru stimularea...

Pret: 10.35 RON

Comanda
 

SennaLax Plus Aloe 20 comprimate Biofarm

Benefic in constipatia ocazionala, tranzitul intestinal incetinit, hemoroizi, pentru eliminarea toxinelor, pentru reglarea tranzitului intestinal...

Pret: 14.03 RON

Comanda

Polygemma 9 Femei 50+ 50ml Plantextrakt

- Sustine organismul femeii in perioada de menopauza si postmenopauza - Ajuta la depasirea starilor neplacute generate de dezechilibrul hormonal...

Pret: 24.07 RON

Comanda
 
 
 

Comentarii utilizatori

Adauga un comentariu
 
TRIPOD HEALTH 108 (TPH108) - tinctura complexa din 108 plante medicinale

Abonare newsletter


Comenzi telefonice