Sfatul medicului Tratamente Articole Umor... natural Glosar Linkuri utile Astrolog Livrare si plata

Home I Articole I Dezvaluiri I Sufletului neamului romanesc vol.i - legenda nemuritorilor din valea dunarii

Sufletului Neamului Romanesc vol.I - Legenda Nemuritorilor din Valea Dunarii

Data aparitiei: 16.05.2011

ArmoniaNaturii.ro va recomanda cartea Sufletul Neamului Romanesc vol.I - Legenda Nemuritorilor din Valea Dunarii, de la Editura Anima Mundi. O carte indelung asteptata, o revelatie pentru romani. In acest volum, sunt puse laolalta informatii exceptionale despre stramosii nostri daci, sustinute si cu imagini edificatoare, un veritabil ghid pentru cunoasterea si intelegerea trecutului nostru ca popor, dar si a potentialului actual si viitor. Fie ca lecturarea acestei carti sa trezeasca in fiinta fiecarui roman sufletul neamului romanesc si prin aceasta, sa razbim prin aceste vremuri tulburi pe care le traim in prezent!


SUFLETUL NEAMULUI ROMANESC

Vol.I

Legenda Nemuritorilor din Valea Dunarii

Z A L M O X I S

Primus Getarum et Europae Legislator

 

Dupa aproape 2000 de ani se repune in drepturi istoria spirituala a Neamului Romanesc. Cei mai multi dintre noi stiam sau banuiam faptul ca temelia crestinismul a fost pusa pe timpul stramosilor nostri geto-daci. De altfel, in Biblie se spune in mai multe randuri despre Iisus: "Tu esti Preot in veac dupa randuiala lui Melchisedec." (epistola catre evrei a sf. ap. Pavel, cap. 5 ). Dar cine a fost Marele Melchisedec, regele cel bun al Salemului, tara pacii si a dreptatii si unde se afla aceasta tara? Vom afla acum despre viata Marelui intelept si eliberat Zalmoxis, numit de evrei pe buna dreptate ca fiind unul dintre Fii lui Dumnezeu. Insusi Iisus, care este numit "Arhiereu in veac dupa legea lui Melchisedec", spune: "Eu nu am venit sa stric legea, ci sa o implinesc."

In acesta carte aflam secretele nemuritorilor daci pe care au incercat sa le ascunda fortele oculte intunecate timp de aproape 2000 de ani, pentru a marginaliza lungul sir al martirilor neamului si pentru a nu fi cunoscuta misiunea spirituala a acestui popor sfant.

A venit timpul sa ne reamintim ca in tara noastra se afla Axis Mundi sau Axa Spirituala a Lumii. A venit timpul sa redescoperim Centrul intelepciunii Planetare care izvoraste din Kogayonul Sfant sau Muntele Sacru al mosilor si stramosilor nostri pelasgi.

Capitolul II al cartii contine HARTA SUBTIL ENERGETICA A ROMANIEI.

Porneste in calatoria initiatica si afla locurile sacre care ne permit sa accesam in propia noastra fiinta energiile benefice nelimitate ale Sufletului Neamului Romanesc.

Afla SECRETELE Pesterii Ialomicioarei din Bucegi, despre Capitala dacilor intelepti - Sarmisegetusa, despre Momentul Eliberarii spirituale a inteleptului Zalmoxis in Pestera Polovraci, despre triunghiul energetic Corbii de Piatra - Namaiesti - Cetatuia lui Negru Voda, despre Muntele Kreatiei de la Basarabi sau despre Templul Ursitelor - prima biserica crestina din lume. Acestea sunt doar cateva din locurile sacre pe care le poti decoperi alaturi de Codrin in calatoria sa initiatica pe firul Ariadnei pentru a afla CINE SUNTEM NOI cu adevarat.

Aceasta carte poate fi achizitionata din librarii si pe internet.   

Tipareste Recomanda trimite prin YM

Produse in legatura cu articolul

Alcoolstop 50ml Santo Raphael

Alcoolstop extract hidroalcoolic asigura dezintoxicarea organismului, in special a ficatului. Produce aversiune si intoleranta fata de consumul de...

Pret: 10.35 RON

Comanda

Tutun Stop 40 cpr Hofigal

Preparatul este benefic pentru persoanele dependente de nicotina. Reprezinta modalitatea optima de reducere a numarului de tigari pe zi sau...

Pret: 16.96 RON

Comanda
 

Migrenstop 50ml Santo Raphael

Descriere: -Produs natural, pentru uz intern, obtinut din plante medicinale prin extractie hidroalcoolica. -Indicatii: -Vasodilatator...

Pret: 10.35 RON

Comanda

Antifumat 60 capsule Hypericum

Adjuvant in tabagismul cronic, in ameliorarea afectiunilor inflamatorii ale cailor respiratorii, in astenie fizica si intelectuala, ameteli, stari...

Pret: 17.60 RON

Comanda
 
 
 

Comentarii utilizatori

Adauga un comentariu
 
TRIPOD HEALTH 108 (TPH108) - tinctura complexa din 108 plante medicinale

Abonare newsletter


Comenzi telefonice