Sfatul medicului Tratamente Articole Umor... natural Glosar Linkuri utile Astrolog Livrare si plata

Home I Articole I Dezvaluiri I Sufletul neamului romanesc vol.ii - dacia felix, augusta, terra mater sau pamantul fagaduintei

Sufletul Neamului Romanesc vol.II - Dacia Felix, Augusta, Terra Mater sau Pamantul Fagaduintei

Data aparitiei: 21.03.2012

Avem bucuria sa va prezentam cel de-al doilea volum al cartii SUFLETUL NEAMULUI ROMANESC, care va avea lansarea la Busteni - sambata, 24 martie 2012, ora 17,00 la Centrul Cultural Aurel Stroe. Incet dar sigur, istoria adevarata a romanilor iese la lumina.

ArmoniaNaturii.ro recomanda volumul Sufletul Neamului Romanesc vol.II - Dacia Felix, Augusta, Terra Mater sau Pamantul Fagaduintei de la Editura Anima Mundi si va invita sa participati la lansarea noului volum.

Lectura placuta!

 

SUFLETUL NEAMULUI ROMANESC

Vol.II

Dacia Felix, Augusta, Terra Mater

sau

Pamantul Fagaduintei

 

DACIA SACRA isi deschide portile initiatice. Afla TAINELE SFINXULUI din Bucegi - simbol al celui mai vechi Ansamblu Initiatic Planetar. Pregateste-te spiritual si porneste la drum pentru a atinge culmile sacre ale legendarului Munte Kogayon.

Deschide-ti palmele si binecuvanteaza pamantul mama al Romaniei, leagan al intregii umanitati.

Descopera Marea Spirala a Neamului Romanesc, ocultarea sfintei traditii spirituale stramosesti din calea Imperiului intunecat si proiectia noilor centre spirituale ale intelepciunii Kogayonului la nivel planetar, despre care istoricii credeau ca este doar o simpla migratie pastorala!

Intreaga istorie a romanilor vorbeste insa despre starea de genialitate a acestui neam omenesc. Identificarea cu esenta intelepciunii Kogayonului - a revelarii Sinelui Suprem Nemuritor, Atman,in propia fiinta, este cea care ne-a permis sa ne pastram pana in ziua de astazi identitatea nationala. Aceasta este conditia de geniu a natiei romane!

Au existat un Eminescu, un Densusianu, un Brancusi, un Eliade, precum si multi altii, care au fost plenar constienti de imensul potential regenerator-spiritual care se afla ascuns ca o taina a nemuririi noastre, chiar in comuniunea profunda cu Sufletul Neamului si cu intelepciunea eliberatoare pe care au manifestat-o stramosii nostrii geto-daci.

Suntem urmasi ai dacilor liberi si ai geniului romanesc. Afla si tu suflet nobil al acestor plaiuri stramosesti despre misiunea planetara a Romaniei si implinirea acesteia prin venirea Mantuitorului din romani.

Sfantul Arsenie Boca, Parintele Ardealului, spunea:

Bucurestiul are sa fie al doilea Ierusalim!

BUCURESTIULNoul Centru Spiritual Planetar!

CASA POPORULUI Centrul Divin Suprem al Noului Ierusalim!

Cel care are puterea de la Dumnezeu pentru a ne calauzi catre acest destin de exceptie este inteleptul Mantuitor din romani, despre care marea clarvazatoare a Bulgariei, VANGA, spunea:

Eu sunt foarte mica pentru ca el sa vina la mine... in bucuria acestei lumi, in Romania va veni cel promis lumii...

A sosit timpul sa aflam CINE SUNTEM NOI cu Adevarat!

Istoria insa se poate repeta. Cei care au distrus Dacia in urma cu 2000 ani, vor acum sa vanda intreaga tara strainilor prin saracirea populatiei si adormirea constiintei nationale. Afla si tu cine iti conduce destinul la ora actuala!

 

Aceasta carte poate fi achizitionata din librarii si pe internet.

Tipareste Recomanda trimite prin YM

Produse in legatura cu articolul

Apidermin Lux 50ml Complex Apicol

Apidermin Lux rasfata chiar si cel mai uscat ten. Prospetimea naturala a pielii este redata de dubla actiune a untului de cacao si a laptisorului...

Pret: 12.21 RON

Comanda

Apidermin Sapun Lichid cu Laptisor Matca si Propolis 200ml Complex Apicol

Ingredientele active laptisorul de matca si propolisul s-au intalnit intr-un sapun lichid cu actiune antiseptica si antibacteriana ce lasa pielea...

Pret: 11.51 RON

Comanda
 

Apidermin Emulsie Antirid (fost Apiten) 100ml Complex Apicol

Laptisorul de matca, este una dintre cele mai puternice substante anti-imbatranire naturale. Laptisorul de matca actioneaza la nivel celular, dupa...

Pret: 10.06 RON

Comanda

Apidermin Lotiune Fata (fost Tenapin) 100ml Complex Apicol

Din cel mai fin si pur polen si laptisor de matca a luat nastere o lotiune tonica si nutritiva. Tonifierea este cel de-al doilea pas al unei...

Pret: 10.06 RON

Comanda
 
 
 

Comentarii utilizatori

Adauga un comentariu
 
TRIPOD HEALTH 108 (TPH108) - tinctura complexa din 108 plante medicinale

Abonare newsletter


Comenzi telefonice