Sfatul medicului Tratamente Articole Umor... natural Glosar Linkuri utile Astrolog Livrare si plata

Home I Articole I Dezvaluiri I Otravirea apelor subterane ale romaniei - motivul principal al exploatarii gazelor de sist

Otravirea apelor subterane ale Romaniei - Motivul principal al exploatarii gazelor de sist

Data aparitiei: 11.12.2013

Incredibil ce se pune la cale in aceste zile in Romania, cu acordul Guvernului! Se stie ca apa este elementul cel mai vital pentru om si pentru societate. Daca izvoarele de apa minerala au fost cumparate deja de firmele straine, in special de Coca-Cola Company, au mai ramas resursele subterane care la nevoie ne-ar fi ajutat sa supravietuim. Se vrea prin orice mijloace sa depindem total de sistem, incat nici apa sa nu avem fara voia lor. Si normal ca apa va fi "tratata" de cei ce ne voiesc disparitia.

In zona Moldovei s-a descoperit la 700 m sub pamant un FLUVIU subteran ce depaseste debitul DUNARII

Descoperire incredibila a decanului Facultatii de Geologie din Iasi, care spune ca motivul pentru care Chevron a ales aceste zone din Vaslui pentru exploatarea gazelor de sist, este existenta unui fluviu subteran de o latime de 70 de metri, aflat la 700 m adancime, cu un debit de curgere mai mare decat al Dunarii. Compania Chevron vrea sa foloseasca aceasta apa in fracturarea hidraulica! O sonda foloseste pe zi 60 milioane de litri de apa in amestec cu 16 substante cancerigene, de ex. 86 000 kg soda caustica pentru fiecare sonda! Unde se va deversa aceasta cantitate imensa de solutie toxica?! Este clar ca in doar cateva zile de exploatare toata apa potabila din zona va fi contaminata, toxica. Chevron minimalizeaza aceasta zona, numind-o aquasfera, si spun ca o vor strabate cu sondele fara sa o afecteze! Cata minciuna sfruntata, cand toate cazurile din lume arata ca acolo unde au fost exploatate gazele de sist, apa a fost contaminata!

FLUVIUL gigant ce porneste din zona Putnei strabate intreaga Moldova si formeaza un lac de acumulare sub Dobrogea

O sursa giganta de apa potabila, care ar putea fi folosita pentru irigatii, pentru alimentarea oraselor, etc. strabate intreaga Moldova, acumulandu-se intr-un lac imens sub Dobrogea.

Resursele Romaniei, vandute agentilor care l-au spionat pe Ceausescu (enational.ro)

Geologii din vremea lui Ceausescu descoperisera imensele lacuri de apa subterana din subsolul dobrogean, din care deja au inceput a se alimenta cateva localitati. Si din care s-ar putea alimenta in viitor intreaga populatie a Dobrogei, poate si o parte a Capitalei. Lacuri care risca sa fie contaminate de exploatarea gazelor de sist, care, cica, ar asigura o oarecare autonomie energetica Romaniei pentru vreo 15 ani. Mare strategie, mare e gradina lui Dumnezeu! Dat fiind ultimele rapoarte despre penuria de apa potabila pe glob, apa din lacurile alea subterane va costa infinit mai mult decat "castigurile" obtinute din exploatarea gazului de sist.

Pentru ca fostii securisti au fost implicati in actiuni din cele pe care vi le prezentam in continuare, un extras dintr-o scrisoare a lui Marian Rizea catre un prieten, referitor la naucitoarele "privatizari" ghidonate de Mihai Razvan Ungureanu.

"Romania si Polonia detin cele mai mari zacaminte de gaze de sist din Europa. Prin anii 1980, Institutul de Cercetari Petrol-Gaze din Campina, numarul 1 mondial, a avut niste teme de cercetare catalogate "000". Adica strict secret! De doua dintre acestea, m-am ocupat personal. In arhive se gasesc dovezi despre rezultate, specialistii implicati, actiuni ale esticilor si vesticilor etc. Dar si decizii ale mai marilor vremii care intelegeau riscurile pentru Romania daca se utilizeaza metoda de exploatare prin fracturare hidraulica in apropierea rezervoarelor de apa subterana descoperite sau a altor zone protejate. Prin 1983-1985, un dr. ing. geolog, de mare talie stiintifica, de la Centrala Gazului Metan Medias, a abordat in teza sa de doctorat, intr-un capitol secret, problematica exploatarii gazelor de sist. Acesta atragea atentia asupra pericolului pe care-l reprezinta fisurarea hidraulica! Spunea ca in Transilvania si in Dobrogea (in Marea Neagra se descoperisera deja zacaminte de gaz de sist) sunt cateva rezervoare de apa potabila subterana!"

Comoara din "seiful" Terrei

71 la suta din suprafata pamantului este acoperita de apa, corpul uman este format in proportie de  pana la 60 la suta din apa, iar de-a lungul vietii consumam cel putin 35 de tone din lichidul vietii. Pe scurt apa are drept sinonim viata. Mergem pe pamant, dar tot atat de bine am putea spune ca "mergem" si pe apa. Volumul apelor subterane se masoara, la nivelul intregii planete, in milioane de kilometri cubi. Am descoperit cateva date intr-un material intitulat "Prolog la hidrogeologia generala", intocmit de profesorul doctor inginer Daniel Scradeanu, de la Departamentul de Inginerie Geologica al Universitatii din Bucuresti. La adancimea de 2.000 de metri, de pilda, volumul estimat este de 24 de milioane de kilometri cubi. Putem sa coboram si la 5.000 de metri adancime, unde cantitatea totala de apa atinge 60 de milioane de kilometri cubi. Oamenii de pe intreaga planeta folosesc insa numai 0,63% din tot acest volum, conform datelor UNESCO. Terra pastreaza astfel, ca intr-un seif, o adevarata comoara. Pentru generatiile viitoare...


sursa: www.apologeticum.ro


Adevarul despre exploatarea gazelor de sist prin fracturare hidraulica:

Si astfel inteleg "investitorii straini" impreuna cu guvernul Ponta sa raspunda cetatenilor care nu fac altceva decat sa-si apere dreptul la proprietate, la sanatate si la un viitor demn:


Tipareste Recomanda trimite prin YM

Produse in legatura cu articolul

Biozheolyth 60 cpr Dacia Plant

Zeolitii sunt aluminosilicati naturali hidratati cu structura cristalina care se gasesc in natura sub forma unor depozite de tuf vulcanic. Acest...

Pret: 31.88 RON

Comanda

Arthralgin 30 cps blister Medica

Imbunatateste mobilitatea articulara. Reduce inflamatiile si disconfortul asociat reumatismului, gutei, ciclului menstrual.

Pret: 11.17 RON

Comanda
 

Bronchofort Day - 100 ml Medica

Antiseptic respirator, expectorant, mucolitic, imunostimulator. Substantele active din Grindella squarosa determina fluidizarea secretiilor...

Pret: 11.57 RON

Comanda

Bronchofort Night - 100 ml Medica

Produsul contine principii active cu efect antiseptic la nivelul aparatului respirator; creste rezistenta cailor respiratorii superioare fata de...

Pret: 11.57 RON

Comanda
 
 
 

Comentarii utilizatori

Adauga un comentariu
 
TRIPOD HEALTH 108 (TPH108) - tinctura complexa din 108 plante medicinale

Abonare newsletter


Comenzi telefonice