Sfatul medicului Tratamente Articole Umor... natural Glosar Linkuri utile Astrolog Livrare si plata

Home I Articole I Dezvaluiri I Federatia pro-vita chestioneaza ministerul sanatatii asupra vaccinului contra "gripei porcine"

Federatia Pro-vita chestioneaza Ministerul Sanatatii asupra vaccinului contra "gripei porcine"

Data aparitiei: 19.10.2009

Scrisoare deschisa adresata D-lui Ion Bazac, Ministrul Sanatatii referitoare la vaccinarea impotriva virusului AH1N1, in Romania

Stimate Domnule Ministru,

Organizatiile noastre au urmarit evolutia asa zisei "gripe porcine" in lume, inclusiv in Romania, si au constatat urmatoarele:

1.) A fost creata, in mod voit, o situatie de panica

Indiferent de provenienta virusului, mai mult sau mai putin cunoscuta, simptomele noii gripe, asa-zise "porcina", sunt cel mult moderate.

Desi Marea Britanie este cea mai afectata tara a Europei, s-a raportat un numar neasteptat de mic de imbolnaviri, respectiv 100.000, cu un total de 30 decese, ceea ce inseamna o mortalitate de doar 0,03%; [1], aceasta rata de mortalitate fiind cu mult mai scazuta decat cea in cazurile de imbolnaviri cu o gripa obisnuita tip A.

In Romania s-au raportat pana acum doar 333 de cazuri de gripa porcina [2], toate, forme usoare si medii. Numarul cazurilor de gripa porcina in toata tara este asemanator cu cel al cazurilor de gripa obisnuita raportate uneori intr-un singur orasel din Romania in sezonul rece, acestea din urma avand deseori consecinte mai grave (complicatii, etc.), fara sa se fi pus vreodata problema unui vaccin specific si obligatoriu, ci doar a celui obisnuit, pentru gripa sezoniera.

Cinci mari companii farmaceutice (Baxter, GlaxoSmithKline, Novartis, Sanofi-Aventis si AstraZeneca) au inceput, cu o graba de neexplicat, sa creeze un vaccin impotriva virusului AH1N1, fiind incurajate de catre Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) care, cu aceeasi graba nejustificata, a decretat stare de pandemie pe data de 11 iunie 2009, cerand ca vaccinul sa fie gata de administrare in luna septembrie si ca toate natiunile sa aiba acces la vaccin [3].

Prin declararea pandemiei, OMS a creat o stare de panica in intreaga lume, fara un motiv real. Daca in anii precedenti, in Germania de exemplu, milioane de oameni se imbolnaveau de gripa si necesitau ingrijiri medicale, acest lucru devenind o rutina, iata ca acum o asa zisa pandemie de gripa cu nume nou, devine brusc o catastrofa. Dr. Wolfgang Wodarg, medic specialist in medicina interna si epidemiologie din Germania afirma: "eu consider ca 'gripa porcina' este un nou mijloc de a induce panica in randul populatiei, iar dupa cercetarile facute si discutiile avute cu Directorul Institutului Robert-Koch consider ca nu exista nici un motiv pentru o vaccinare obligatorie in masa si ca mijloacele de combatere a noii gripe trebuie sa fie cele obisnuite, folosite si in anii precedenti. Daca se va face vaccinarea in masa cu noul vaccin al gripei porcine, asta ar insemna "un mare experiment pe populatia germana". [4].

2.) Situatia de panica a "necesitat" un vaccin urgent!

Desi numerosi oameni de stiinta din lume avertizeaza despre noul vaccin ca este periculos, OMS neglijeaza atentionarile si impune vaccinarea in masa.

Vaccinul nou creat impotriva virusului AH1N1 este periculos! Iata motivele:

a.) testarile sunt total insuficiente, deoarece nu se realizeaza conform standardelor, asa cum arata Dr. Wolfgang Wodarg: "Pentru o vaccinare in masa cu adjuvanti noi si substante noi, asa cum se intampla in cazul vaccinului pentru gripa porcina, nu ar fi suficiente standardele normale ci altele mult mai ridicate! Nu consider ca este oportuna folosirea acestui vaccin in sezonul rece al acestui an." [5] Exista intentia de a produce doze tot mai mici de vaccinuri cu ajutorul unei serii de adjuvanti noi, foarte periculosi. [2]

b.) exista riscul unor reactii secundare foarte grave.

    * cancer: Firma Novartis nu utilizeaza embrion de pui la prepararea vaccinului "Optaflu", ci celule canceroase! Acest lucru prezinta un risc incalculabil. [4];
    * sindrom Guillain - Barré (GBS): este o boala autoimuna ce cauzeaza paralizia bratelor si picioarelor si, in cazuri rare, a intregului corp. In unele cazuri, GBS a dus insa chiar la moarte. In 1976, cand s-au inregistrat cateva cazuri de gripa porcina si s-a impus, cu aceeasi graba ca acum, vaccinarea in masa a 40 de milioane de oameni, cel putin 25 au murit si 500 au fost paralizati [6];
    * autism, sindrom de atentie deficitara, scleroza multipla, deficiente de vorbire [3];
    * paralizii, alte boli autoimune [7];
    * infertilitate [8].

Stimate Domnule Ministru,

Ca cetateni ai Romaniei, ingrijorati de faptul ca ne vor fi incalcate drepturile si libertatile civile garantate de Constitutie, va rugam sa ne raspundeti la urmatoarele intrebari:

1. Privind testarea vaccinului

Ati precizat ca Institutul Cantacuzino va produce 5 milioane de doze de vaccin "Cantgrip" iar primele transe vor fi gata la sfarsitul lunii octombrie 2009. [2]

In cat timp s-a facut testarea si cate testari (adica pe ce numar de populatie voluntara) s-au facut in tara noastra? Ele nu puteau fi mai multe decat in Germania, unde s-a decis ca vaccinarea sa nu fie obligatorie, fiindca vicepresedintele Asociatiei Medicale Germane, Frank Ulrich, a avut demnitatea de a recunoaste testarea insuficienta a vaccinurilor. Ulrich explica in revista "Focus" ca nu doreste sa creeze nimanui teama, dar este ingrijorat de folosirea in vaccin a unei combinatii de adjuvanti si substante care nu sunt testate conform standardelor!" Va solicitam sa luati exemplu si sa nu serviti interesele unor companii straine, asa cum urma sa se intample in cazul vaccinului impotriva virsului HPV. Nu putem permite ca OMS sa introduca o dictatura medicala in Romania!

2.) Privind obligativitatea vaccinului

Ati specificat, recent, intr-un comunicat, arogandu-va o autoritate nepermisa intr-o tara democratica: "As vrea sa fim foarte clari: vaccinul este obligatoriu! […] Aici toata lumea se vaccineaza, ii place sau nu-i place." [2]

D-le Ministru, este legal si constitutional sa limitati, printr-un ordin de ministru sau prin orice fel de alt act normativ, dreptul si libertatea unui cetatean de a alege daca doreste sa fie vaccinat sau nu? Fiindca alti demnitari considera acest lucru nelegal si neconstitutional! [9]

Ne puteti obliga sa ne vaccinam copiii cu un vaccin despre care nu ne-ati dat absolut nici un detaliu, decat denumirea?

Ati explicat si aratat parintilor si medicilor riscurile acestui vaccin, de la cele mai mici efecte secundare pana la cele mai grave?

Cunosc parintii la ce sunt expusi copiii lor, care vor fi primii cobai, pentru acest vaccin, in tara noastra?

Va asumati raspunderea pentru declansarea unor boli grave in urma vaccinarii? Cum veti despagubi parintii copiilor atinsi de aceste boli - despre care avertizeaza foarte multi specialisti? Ce lege garanteaza aceste despagubiri?

Ce urmari va avea refuzul vaccinarii? Fiindca banuim ca vor fi foarte multi care vor refuza vaccinul. In Hong Kong, medicii refuza vaccinul impotriva gripei porcine din cauza efectelor secundare! [10].

3). Privind asa zisa "problema de securitate nationala" si posibilele zeci de campanii de vaccinare din anii urmatori

Ati mai afirmat, in acelasi context ca mai sus, "chestiunea cu gripa este o problema de securitate nationala, si nu este ca la HPV." [2]

Medicii cunosc faptul ca intotdeauna gripa (indiferent care) este o pandemie permanenta, mai ales in conditiile actuale, cand transportul aerian si maritim este atat de intens iar gazda unui virus (om, animal) poate ajunge in cateva ore de pe un continent pe altul. Virusurile isi schimba mereu configuratia, prin schimb de gene in interiorul grupei sau a genului, pentru a "surprinde" in acest fel gazda, care nu se mai poate apara, nefiind imuna fata de noile tipuri de virusuri. Virusul gripei porcine nu este decat unul din acestea. [5]

Nu va exista an fara o noua gripa, asa cum se intampla de mii de ani, fara ca lumea sa fi intrat vreodata in panica! Exista din fericire o imunitate naturala, pe care omul si-o face dupa contactul cu virusul. Atunci va intrebam - asa cum a facut-o recent un demnitar, senatorul Iulian Urban: "daca acest plan de fraierire a populatiei va prinde, vom avea cate 10-20 de vaccinari pe an, impuse prin lege, ca sa saltam profitul unor firme din industria farmaceutica, carora nu le pasa de consecintele la care se expun copiii vaccinati?" [9]. Considerati ca o astfel de atitudine serveste securitatea nationala?

Stimate Domnule Ministru,

Din datele pe care le-am obtinut din presa romana si straina v-am detaliat doar cateva aspecte grave legate de vaccin. Va cerem sa reflectati asupra hotararii Dvs., conform careia pe copiii nostri va fi testat (in adevaratul sens al cuvantului!) un vaccin foarte periculos.

Singurul beneficiar al vaccinului il constituie marile companii farmaceutice, nu cetateanul roman. Dimpotriva, in conditiile in care in Romania sunt trimisi in somaj tehnic cadrele medicale din spitale si multi alti romani din lipsa fondurilor pentru salarii, Statul Roman isi permite luxul unui vaccin scump si inutil.

Ne opunem categoric vaccinarii in masa a cetatenilor romani, indiferent de varsta sau functie.

Cu consideratie,

Federatia Organizatiilor Ortodoxe Pro-Vita din Romania

Organizatii componente:

    * Asociatia "Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti" Valenii de Munte
    * Asociatia "Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti", Filiala Bucuresti
    * Asociatia "Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti ", Filiala Gorj
    * Asociatia "Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti", Filiala Craiova
    * Asociatia "Pro-Vita" Sibiu,
    * Asociatia Filantropica Medical Crestina "Christiana", Filiala Cluj
    * Asociatia "Acoperamantul Maicii Domnului" Oradea
    * Asociatia "Filantropia Ortodoxa Alba Iulia"
    * Asociatia "Filantropia Ortodoxa, Filiala Tg. Mures"
    * Fundatia "Sf. Martiri Brancoveni" Constanta
    * Asociatia "Sfanta Tatiana" Ciutura, Jud. Dolj
    * Fundatia Crestin Ortodoxa "PRO FILIIS" Pitesti

Alti semnatari:

    * Asociatia Provita "Sf. Brancoveanu", Bucuresti
    * Asociatia "Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti", Filiala Galati
    * Asociatia "Pro-Vita pentru nascuti si nenascuti", Filiala Calarasi
    * Fundatia "Solidaritate si Speranta", Centrul "Infoadolescent", Iasi

28.09.09
Bucuresti

———

Referinte:

[1]. http://www.guardian.co.uk/world/2009/jul/23/swine-flu-website-overwhelmed
[2]. http://www.obiectivbr.ro/sanatate/34106-copiii-vaccinai-obligatoriu-impotriva-gripei-porcine.html
[3]. http://www.parliament.uk/documents/upload/postpn331.pdf
[4]. http://www.wodarg.de/suchen/2651826.html?searchshow=schweinegrippe
[5]. http://www.wodarg.de/politikfelder/gesundheit/2664220.html
[6]. http://en.wikipedia.org/wiki/1976_swine_flu_outbreak si
Haber P, Sejvar J, Mikaeloff Y and DeStefano F. Vaccine and Guilain-Barre syndrome. Drug Saf 2009, 32, 309-23.
[7]. Science in Society 35. 40-42, 2007 si
http://www.chiroweb.com/mpacms/dc/article.php?id=31730
[8]. http://www.swinefluupdate.us/%E2%80%9Cswine-flu%E2%80%9D-vaccine-has-adjuvants-that-impair-fertility.php
si http://infertility.suite101.com/article.cfm/polysorbate_80_causes_infertility
[9]. http://www.urbaniulian.ro/2009/09/11/bazac-vrea-vaccinarea-obligatorie-a-copiilor-urban-spuna-ca-aceasta-reprezinta-o-incalcare-a-drepturilor-si-libertatilor-civile-garantate-de-constitutia-romaniei/
[10]. http://www.urbaniulian.ro/2009/08/26/medicii-din-hong-kong-refuza-vaccinul-impotriva-gripei-porcine-din-cauza-efectelor-secundare/


sursa: http://ro.altermedia.info

Semnati aici petitia Stop vaccinarii obligatorii impotriva AH1N1 ! Nu acceptăm să fim cobaii vaccinului AH1N1 în România!

Tipareste Recomanda trimite prin YM

Produse in legatura cu articolul

Vitalizant Forte Adulti 270g Santo Raphael

Se recomanda ca adjuvant pentru: - stari de slabiciune fizica, astenie, convalescenta, oboseala cronica, devitalizare, scadere ponderala excesiva,...

Pret: 31.88 RON

Comanda

Vitalizant Forte Copii 270gr Santo Raphael

Recomandat ca: - vitaminizant (plantele din compozitie contin vitaminele C si E, A, B1, B2, B3, B6, K, D) - mineralizant (plantele din...

Pret: 31.88 RON

Comanda
 

Vitaplus Junior Capsuni 20 comprimate - Vita Care

Beneficii : - contribuie la asigurarea echilibrului si necesarului zilnic de vitamine, minerale si oligoelemente din organism - recomandat ca...

Vitaplus Junior Portocale 20 comprimate Vita Care

Beneficii : - contribuie la asigurarea echilibrului si necesarului zilnic de vitamine, minerale si oligoelemente din organism - recomandat ca...

 
 
 

Comentarii utilizatori

Adauga un comentariu
 
TRIPOD HEALTH 108 (TPH108) - tinctura complexa din 108 plante medicinale

Abonare newsletter


Comenzi telefonice