Sfatul medicului Tratamente Articole Umor... natural Glosar Linkuri utile Astrolog Livrare si plata

Home I Despre noi

Despre noi

Ideea realizarii portalului www.armonianaturii.ro s-a nascut din dorinta de a oferi celor interesati o sursa de informatii cat mai completa si competenta, care sa cuprinda cat mai multe domenii specifice din ceea ce poate fi numit naturism.

Astfel, va punem la dispozitie un catalog de produse cu comanda on-line, catalog de firme cu activitate in acest domeniu,  catalog cu plante medicinale, articole, tratamente naturiste, galerie cu poze si filme umoristice, colectie bogata de linkuri, sfatul medicului specialist in terapii complementare, horoscop zilnic, si un glosar de termeni medicali.

Echipa ArmoniaNaturii.ro intruneste specialisti din domeniile web-internet, medical, naturism, astrologie, psihologie si are ca scop promovarea unui mod de viata sanatos, natural si armonios, familiarizarea cu produsele naturiste si terapiile complementare, prin informarea publicului utilizand mediul internet.

Urmarim sa va oferim cat mai multe informatii, de calitate, sa va oferim sprijin in rezolvarea anumitor probleme de sanatate si nu numai, sa va oferim solutii pentru optimizarea conditiei existentiale, intr-o lume din ce in ce mai indepartata de sursa si pastratoarea vietii, NATURA.

Tocmai de aceea, ArmoniaNaturii.ro urmareste sa restabileasca acel echilibru de care fiecare dintre noi are nevoie.

armonianaturii - trebuie doar sa o redescoperi!

TRIPOD HEALTH 108 (TPH108) - tinctura complexa din 108 plante medicinale

Abonare newsletter


Comenzi telefonice