Sfatul medicului Tratamente Articole Umor... natural Glosar Linkuri utile Astrolog Livrare si plata

Home I Despre comenzi si livrare

Despre comenzi si livrare

CUM COMAND

Valoarea minima a unei comenzi este de 50 RON.

Dupa ce ati plasat comanda de produse prin click pe butonul "COMANDA" si ati actualizat cosul de cumparaturi, FINALIZATI comanda iar noi vom prelua comanda dumneavoastra si vom pregati livrarea produselor. Va vom contacta telefonic pentru confirmarea comenzii, dupa care produsele comandate va vor fi livrate la adresa indicata de dumneavoastra la inregistrarea contului de utilizator, sau la o alta adresa de livrare inregistrata de dumneavoastra daca aceasta difera de adresa de facturare.

Plata produselor achizitionate se face in numerar, la livrare, direct curierului, in sistemul ramburs pus la dispozitie de firma de curierat rapid. La cerere, plata se poate face si prin ordin de plata, in avans, urmand ca dupa incasarea banilor in contul firmei, sa fie facuta livrarea coletului la adresa dumneavoastra.

LIVRAREA

Produsele comandate de dumneavoastra vor fi livrate direct la domiciliu prin curier rapid. Tocmai de aceea, va rugam ca la inregistrare sa completati numele, CNP si adresa postala integral, inclusiv numar de telefon pentru confirmare.

ATENTIE! In cazul in care introduceti un numar de telefon gresit sau fals si nu vom putea sa va contactam, nu vom trimite coletul cu comanda dumneavoastra, pentru a evita returnarea lui daca nu va gaseste curierul.

In cazul in care nu ati completat toate aceste date la inregistrare, va rugam sa o faceti acum la sectiunea Contul meu unde aveti optiunea Editare cont.

Livrarea comenzii se face prin firma de curierat rapid GLS. In acest caz, coletul soseste a doua zi de la expediere, dumneavoastra fiind instiintat prin mesaj telefonic. Livrarea prin curier se face la tarif unic oriunde pe teritoriul Romaniei, fara taxe suplimentare pentru kilometri aditionali.

Important!

Va rugam sa verificati starea coletului la primire, iar in cazul in care constatati semne vizibile de distrugere, sa refuzati primirea coletului mentionand pe AWB acest motiv, "colet distrus", si sa ne anuntati si pe noi telefonic sau prin email. In astfel de cazuri, va garantam retrimiterea coletului in cel mai scurt timp. Din fericire, am avut extrem de putine cazuri de colete distruse in timpul transportului, dar cu toate acestea, au existat, si le-am rezolvat de fiecare data, in beneficiul clientilor nostri.


TAXE LIVRARE

Tarifele de curierat:

Valoarea coletelor [RON]

Taxe CURIER RAPID [RON]

1 - 300

National - 20 RON
primele 5 kg
National - 22 RON
  5 - 10 kg

>300

GRATUIT

 


TRIPOD HEALTH 108 (TPH108) - tinctura complexa din 108 plante medicinale

Abonare newsletter


Comenzi telefonice