Sfatul medicului Tratamente Articole Umor... natural Glosar Linkuri utile Astrolog Livrare si plata

Home I Articole I Cosmetica si frumusete I Alte axiome ale atractiei fizice

Alte axiome ale atractiei fizice

Data aparitiei: 24.09.2008

1. Moda se schimba, frumusetile epocilor victoriana si edwardiana sunt considerate astazi grasane. Femeile trebuie sa stie ca la vremea respectiva semenele lor planturoase reprezentau, pentru gusturile epocii, ceea ce inseamna in zilele noastre o Raquel Welch.

2. Cand sunt intersati de o legatura pasagera, barbatii pun pe primul plan fizicul, dar tind sa ia in considerare alte calitati cand e vorba de o legatura de durata.

3. Exista barbati "preferentialisti", care sunt atrasi mai mult de anumite parti ale corpului decat de altele, parti pe care le considera sexy. Preferentialismul este, in fond, in beneficiul femeilor, deoarece o mare varietate de tipuri feminine suscita interes din punct de vedere sexual, unei categorii mai mica sau mai mare de barbati.

4. Majoritatea femeilor sunt complexate comparandu-se cu modelele de pe copertele revistelor de genul  "Penthouse" si "Playboy", desi majoritatea barbatilor le considera pe acele dive tentante drept simple fantezii, nu personaje reale. Unii chiar declara ca n-ar indrazni sa acosteze un astfel de model, daca s-ar intampla sa-l intalneasca la o petrecere.

5. Una din calitatile evidentiate cand un barbat descrie o femeie fizic atragatoare se caracterizeaza in afirmatia: "nu este masculina". Sex-simboluri celebre ca Marilyn Monroe sau Raquel Welch au o constitutie fizica (masuri) care subliniaza clar diferentele existente intre sexe. Cu cat acestea sunt mai mari, cu atat femeia respective este mai atragatoare.

6. Un trup de femeie, oricat ar fi el de ispititor, nu va prezenta acelasi interes pentru toti barbatii, deoarece inafara de atractie exista si fenomenul invers, de respingere care se poate manifesta in functie de preferintele indivizilor.

7. Barbatii prefera o silueta mai plina decat isi inchipuie majoritatea femeilor; majoritatea celor chestionati au recunoscut ca o femeie care are 4-8 kg in plus este fie "foarte", fie "destul de atragatoare".

8. O femeie supraponderala (peste 20 kg in plus) este apreciata ca neatractiva de catre majoritatea barbatilor, dar nu de toti. Femeile corpolente vor trebui sa cunoasca mai multi barbati decat cele obisnuite, pentru a-si putea gasi un partener.

9. Una dintre cerintele unui chip incantator rezida in inexistenta extremelor. Un nas mic atrage sexual, deoarece se adreseaza acelei sensibilitati barbatesti care ii face sa reactioneze si la copilasi, pisicute sau catelusi.

10. Vocea sexy este dulce, blanda, cristalina, neamenintatoare si evoca un zambet.

11. Sanii constituie "semnale" sexuale; majoritatea femeilor americane poarta cupa B. Cele care-si fac probleme din cauza sanilor n-au de ce sa se teama, deoarece un procent mic de barbati sunt indiferenti la cupa A. Pentru majoritatea lor, sanii, indiferent de marime, prezinta un real interes sexual.

12. Femeile trebuie sa fie constiente de faptul ca gusturile barbatilor variaza foarte mult de la un individ la altul. Nu exista un etalon general valabil, astfel incat orice femeie poate deveni sexy, daca doreste cu adevarat acest lucru.


sursa: www.seductiatrupului.ro

Tipareste Recomanda trimite prin YM

Produse in legatura cu articolul

Super Bust ulei masaj 100ml Santo Raphael

Stimulent al circulatiei sangvine si limfatice, trofic, descongestionant, tonic al sanilor. Uleiurile volatile naturale din compozitia produsului...

Pret: 15.18 RON

Comanda

Feminine Touch 50 tablete Star International

Orice femeie isi doreste sa fie frumoasa, sa aiba incredere in ea si sa fie admirata. Starea ei psihica depinde de echilibrul hormonal, care...

Pret: 25.25 RON

Comanda
 

Crema Intretinere Sani 75ml Viva Natura

Crema pentru sani VivaNatura a reunit intr-o formula completa, ingredientele cu efecte benefice in ceea ce priveste intretinerea sanilor. Utilizata...

Pret: 10.76 RON

Comanda

Contour 30 capsule Vita Care

Beneficii: - regleaza secretia estrogenilor si progesteronilor, - poate stimula dezvoltarea acinilor glandulari - poate preintimpina aparitia...

 
 
 

Comentarii utilizatori

Adauga un comentariu
 
TRIPOD HEALTH 108 (TPH108) - tinctura complexa din 108 plante medicinale

Abonare newsletter


Comenzi telefonice