Sfatul medicului Tratamente Articole Umor... natural Glosar Linkuri utile Astrolog Livrare si plata

Home I Magazin produse I Ingrijirea sanatatii I Afectiuni ale sistemului nervos I Mladite de maces 50ml dacia plant

Mladite de Maces 50ml Dacia Plant

Pret produs: 13.80 RON

Producator: DACIA PLANT
Cantitate: 50 ml
Tip produs: Gemoderivate
Despre livrare si plata

Tratament pentru afectiuni ca:
alergie
amigdalita
anemie
astenie
diaree
migrene
oboseala
osteoporoza
otita
rahitism
traheo-bronsita
Comanda

Compozitie

Plante: maces (Rosa canina) - mladite (10%)
Solventi: apa, glicerina, alcool etilic 33,3% vol.
Raport planta/solvent - 1:10
Produsul nu contine conservanti si coloranti artificiali.Utilizare / administrare

INTERN:
Adulti si tineri peste 15 ani: cate 1ml de solutie adaugat la 100ml de apa sau ceai (jumatate de pahar), de 3 ori pe zi, pe stomacul gol.
Copii intre 7 si 14 ani: cate 0,3-0,6ml de solutie adaugati la 100ml de apa sau ceai (jumatate de pahar), de 3 ori pe zi, pe stomacul gol, in functie de varsta si greutate.
Copii sub 7 ani: numai cu recomandarea medicului.Indicatii

Gemoderivatele sunt extracte glicerohidroalcoolice obtinute din tesuturi meristematice (muguri, mladite, etc). Mugurii si mladitele plantelor reprezinta tesuturi embrionare vegetale care condenseaza proprietatile farmacodinamice ale frunzelor si fructelor, avand efecte mai ample decat acestea.

Tesuturile meristematice cuprind si celule stem vegetale (celule nediferentiate cu capacitate de autoregenerare si diferentiere in celule cu functii specializate, avand rol de regenerare celulara in organismele vii), similare celulelor stem din organismele umane si animale.

Hormonii vegetali de crestere din aceste tesuturi, cum sunt auxinele si gibberelinele, stimuleaza detoxifierea celulara prin eliminarea produsilor metabolici toxici, a celulelor moarte din sistemul de aparare al organismului si a complexelor autoimune care afecteaza functia celulara.

Gemoderivatele DACIA PLANT sunt obtinute prin prelucrarea mladitelor si/sau mugurilor la 2-3 ore dupa recoltare si, astfel, se extrag substantele bioactive specifice - aminoacizi, proteine, hormoni vegetali de crestere (auxine, gibbereline, citokine), vitamine, enzime, minerale, flavonoide, taninuri, rasini, etc - cu o mare eficienta.

Extractul glicerohidroalcoolic obtinut din mladite de maces actioneaza la nivelul:
- cailor respiratorii superioare,
- vaselor sanguine si scheletului.

Actiuni
- antiinflamatoare,
- vasoprotectoare,
- vitaminizanta,
- antianemica,
- osteoblastica,
- astringenta,
- antialergica.

Indicatii
Se utilizeaza ca adjuvant in:
- afectiuni inflamatorii recidivante care apar la copii (amigdalite, rinofaringite, traheobronsite, otite)
- cefalee vasomotorie, migrene,
- anemie, astenie, stari de epuizare, intarzieri de crestere la copii,
- osteoporoza, decalcifieri osoase, rahitism,
- diaree cronica,
- alergii.


Contraindicatii

Alergie la oricare dintre componentele produsului, tratamente medicamentoase (neurologice, psihiatrice, etc) care nu permit consumul de alcool.

Precautii
In sarcina si alaptare se administreaza numai cu recomandarea medicului.
Datorita continutului de alcool, se recomanda prudența la administrarea in: hepatite virale, toxice si metabolice, steatoza hepatica, ciroza hepatica.

Observatii
In alergii se recomanda asocierea produsului cu MUGURI DE COACAZ-NEGRU gemoderivat,TINCTURA DE TREI-FRATI-PATATI si/sau ANTIALERGIC solutie (pentru potentarea efectului).

In cefalee vasomotorie si migrene se recomanda asocierea produsului cu tinctura de ANGELICA (pentru potentarea efectului).

In anemie se recomanda asocierea produsului cu MUGURI DE SALCIE gemoderivat (pentru cresterea eficientei).

In astenie si stari de epuizare se recomanda asocierea produsului cu MUGURI DE MESTEACAN, MUGURI DE STEJAR gemoderivate si/sau BRANCA-URSULUI, GINSENG, GINSENMAX, MACCA, NAPRAZNIC comprimate (pentru cresterea eficientei).

In osteoporoza se recomanda asocierea produsului cu MLADITE DE MUR, MUGURI DE ARIN-ALB si/sau MUGURI DE PIN gemoderivate (pentru potentarea efectului).

In rahitism si intarzieri de crestere la copii se recomanda asocierea produsului cu MUGURI DE MESTEACAN gemoderivat si B NATURAL, C NATURAL comprimate (pentru cresterea eficientei).

In diaree cronica se recomanda asocierea produsului cu ANTIDIAREIC comprimate (pentru potentarea efectului).Tipareste Recomanda trimite prin YM

 

Comentarii utilizatori

Adauga un comentariu
Articole Va recomandam Dezvaluiri Sanatate Ayurveda Fitoterapie Homeopatie Yoga Meditatie Cosmetica si frumusete Eros & Amor Astrologie Numerologie Dezvoltare personala Atitudine Cromoterapie Meloterapie Aromoterapie Helioterapie Acupunctura Presopunctura / Masaj Sacroterapie Radiestezie Frontierele stiintei Dieta Retete vegetariene
Tratamente menometroragie oboseala bronhospasm hemoragie avitaminoze insolatie scleroza multipla adenom de prostata zona Zoster convalescenta • vezi toate tratamentele...
Catalog plante Plante medicinale
Catalog firme Firme producatoare Firme importatoare Firme de distributie Centre de medicina alternativa Saloane de masaj Publicatii / Reviste On-line
TRIPOD HEALTH 108 (TPH108) - tinctura complexa din 108 plante medicinale

Abonare newsletter


Comenzi telefonice