Sfatul medicului Tratamente Articole Umor... natural Glosar Linkuri utile Astrolog Livrare si plata

Home I Articole I Ayurveda I Curs teoretic si practic de ayurveda

Curs teoretic si practic de Ayurveda

Data aparitiei: 02.10.2013

AYURVEDA reprezinta un sistem complex de medicina holistica naturala care provine din India si care este in prezent aplicat cu succes pe scara larga, in foarte multe tari ale lumii. In limba sanscrita, cuvantul AYURVEDA inseamna "Stiinta vietii".

Ayus inseamna "viata" si se refera mai ales la viata de zi cu zi, iar "veda" inseamna cunoastere sau, altfel spus, stiinta. AYURVEDA reprezinta un inestimabil tezaur de cunostinte teoretice si practice care ne ajuta sa aflam care sunt cele mai bune indicatii pentru imbunatatirea starii vietii fiintei umane.

Subiecte abordate in cadrul cursului de AYURVEDA

  • Expunerea sistematica a unor invataturi traditionale fundamentale despre viata, bazata pe scrierile autentice de AYURVEDA, realizata in cadrul acestui curs intr-o maniera originala si unica, ce este mereu actualizata necesitatilor vietii omului modern.
  • Prezentarea si descrierea detaliata a tipologiilor constitutionale umane, cu multiple aplicatii imediate in viata de zi cu zi, in multe dintre domeniile curente.
  • Prezentarea unor modalitati practice naturale de armonizare constitutionala, specifice sistemului AYURVEDA: alimentatie naturala, folosirea inteleapta a plantelor medicinale si aromatice, cromoterapie, meloterapie, digitopunctura, modalitati simple de automasaj, etc.
  • Expunerea unor modalitati traditionale de reintinerire, de revitalizare si de redobandire a tonusului erotic-amoros, precum si de purificare a trupului, toate acestea realizate prin folosirea unor mijloace naturale, bazate in principal pe folosirea plantelor cu proprietati vindecatoare ori afrodiziace.
  • Descrierea multiplelor efecte binefacatoare ale plantelor medicinale si aromatice, impreuna cu prezentarea unor modalitati practice inedite si foarte eficiente de utilizare a acestora.

Conditii de participare la cursul de AYURVEDA

La acest curs de AYURVEDA pot participa toate persoanele interesate de acest domeniu al cunoasterii umane, indiferent de varsta sau de pregatirea profesionala.

Cursul este saptamanal si are o durata de 2 ore 30 minute.

Cursul de AYURVEDA este structurat pe ani de curs (anul 1, anul 2, etc.), in vederea unei pregatiri intensive si temeinice, de durata.


Pentru informatii suplimentare si inscrieri, accesati www.ayus.ro

Tipareste Recomanda trimite prin YM

Produse in legatura cu articolul

Ceai Tabac Protect 50g Santo Raphael

Tabacprotect amestecul de plante pentru ceai este excelent pentru diminuarea efectelor nocive ale tutunului. Indicatii: Asigura dezintoxicarea...

Pret: 7.01 RON

Comanda

Ceai Tabacstop 50gr Santo Raphael

Descriere: Tabacstop amestec de plante pentru ceai produce aversiune si intoleranta fata de consumul de tutun si diminueaza disconfortul aparut la...

Pret: 7.01 RON

Comanda
 

Unguent Ardei Iute 20g Santo Raphael

Produs natural obtinut prin procedee naturiste. Indicatii: Recomandari: Originar din America Centrala, ardeiul iute a fost folosit in terapiile...

Pret: 5.11 RON

Comanda

Ulei de Catina 50ml Hofigal

Asigura necesarul de nutrienti si vitamine pentru o dieta echilibrata cu efecte tonice generale, imunomodulatoare, de combatere a efectelor...

Pret: 42.12 RON

Comanda
 
 
 

Comentarii utilizatori

Adauga un comentariu
 
TRIPOD HEALTH 108 (TPH108) - tinctura complexa din 108 plante medicinale

Abonare newsletter


Comenzi telefonice