Sfatul medicului Tratamente Articole Umor... natural Glosar Linkuri utile Astrolog Livrare si plata

Home I Articole I Atitudine I Viata la prezentul continuu

Viata la prezentul continuu

Data aparitiei: 01.04.2010

Psihologul rus K. KEKCHEYEV a facut experiente asupra unor subiecti care emiteau ganduri agreabile, pozitive si a repetat experienta cand aceiasi subiecti erau preocupati de chestiuni sumbre si intunecate.
 
A descoperit astfel ca in timp ce se concentrau asupra unor idei placute, oamenii vedeau si auzeau mai bine, miroseau, percepeau gusturile mai nuantat si descopereau diferente mult mai fine si incantatoare prin pipait. Astfel toate simturile lor capatasera un plus de intensitate si calitate.

Doctorul SCHINDLER afirma ca nefericirea este singura cauza a maladiilor psihosomatice, iar fericirea - un remediu magic si universal.
 
O ancheta a demonstrat ca oamenii de afaceri optimisti si fericiti, cei care privesc frecvent partea buna a lucrurilor, reusesc in mai mare masura decat cei pesimisti, stresati, cei pentru care nemultumirea a devenit o carte de vizita.

Sa ai fericirea drept tel si sa faci totul s-o obtii nu e o dovada de individualism meschin. Multe femei sunt convinse ca a cauta fericirea inseamna sa-ti exprimi nestingherit propriul egoism. Fericirea ne face sa traim insa o stare de expansiune energetica binefacatoare in care ne simtim spontan generoase, altruiste, iubitoare, afective si vesele.

O femeie fericita emana un veritabil camp de buna dispozitie, chiar si prin simpla sa prezenta. Ea devine o revarsare continua a acestei stari euforice. Treptat sfera sa stenica de forta influenteaza armonios mediul in care traieste, iar ceilalti "SE CONTAMINEAZA", lasandu-se cuprinsi de fericirea sa.

Cei mai multi oameni sunt fericiti doar in ziua in care se casatoresc, numai cand obtin un post grozav, o diploma mult ravnita, cand isi cumpara o casa, cand copiii lor iau examenele, merg pentru prima oara la scoala ori au castig de cauza intr-o confruntare importanta. Totusi mai devreme sau mai tarziu vor fi deceptionati.
 
Fericirea este o stare naturala a fiintei umane, dar poate fi privita si ca o obisnuinta mentala care nu va fi niciodata experimentata, daca nu este invatata si practicata in prezent. Fericirea reala nu depinde de rezolvarea niciunei probleme exterioare, pentru ca, odata solutionata, orice problema va fi inlocuita de o alta.
 
Merita ca fericirea sa devina starea noastra naturala cotidiana.


sursa: www.venus.org.ro

Tipareste Recomanda trimite prin YM

Produse in legatura cu articolul

Sampon fortifiant cu nuc si rozmarin 250ml Cosmetic Plant

Asigura o curatare perfecta fara o degresare excesiva. Previne formarea matretii si o indeparteaza pe cea existenta gratie principiilor active din...

Pret: 9.80 RON

Comanda

Sampon Par Sensibil 200 ml - Favisan

Influenteaza cresterea parului, normalizeaza keratinizarea si intervine in procesele metabolice, hraneste firul de par.

Pret: 10.32 RON

Comanda
 

Faina din Fructe de Roscove 100g Solaris Plant

Faina din fructe de roscove nu contine grasimi, cofeina sau teina. Continutul de calorii in faina din fructe de roscove este mai redus decat in...

Pret: 2.01 RON

Comanda

Perna de Sare 500g Monte

Un remediu traditional Perna de sare Himalaya este un produs terapeutic care consta in umplerea unei huse de perna din panza cu granule de...

Pret: 8.28 RON

Comanda
 
 
 

Comentarii utilizatori

Adauga un comentariu
 
TRIPOD HEALTH 108 (TPH108) - tinctura complexa din 108 plante medicinale

Abonare newsletter


Comenzi telefonice