Sfatul medicului Tratamente Articole Umor... natural Glosar Linkuri utile Astrolog Livrare si plata

Home I Articole I Atitudine I Bucuria interioara

Bucuria interioara

Data aparitiei: 07.02.2008

Bucuria este viata insasi, dar cu toate acestea uneori suntem atat de departe de ea. Ne incanta atat de mult bucuria pura a unui copil care rade, sau cea cu care cainele sau pisica noastra se joaca si adeseori doar in acele momente ne dam seama cat de lipsiti de bucurie suntem noi insine. Si ne intrebam care este secretul aceste bucurii, unde a disparut ea din viata si fiinta noastra. Dar ea nu a disparut. Doar noi suntem cei care ne-am indepartat de ea.

Bucuria face parte din esenta noastra, este sentimentul fundamental la care avem acces cu totii. Cu totii iubim bucuria si toti avem o dorinta profunda de a interactiona unii cu altii in moduri care sa ne aduca bucurie. Iar daca nu ne mai regasim bucuria, este pentru ca majoritatea dintre noi ne-am ingropat-o sub straturi de prejudecati si de sentimente reprimate. Provocarea pentru noi este sa continuam sa inlaturam aceste straturi, pana cand bucuria reapare si reincepe sa curga si sa ne umple din interior.

Nu exista nici un inlocuitor pentru acest proces, iar aceasta este o calatorie cu adevarat personala pentru fiecare dintre noi. Nu o putem face pentru altcineva. Putem doar sa oferim sprijin unei persoane care trece personal prin acest proces.

Tot ceea ce avem de facut este sa dam frau liber bucuriei interioare si sa-i permitem sa devina o parte tot mai importanta din viata noastra.

De un lucru putem fi siguri: Bucuria va fi mereu prezenta - in noi, in toti si in toate. Astfel, calitatea vietii noastre depinde de:

  1. masura in care suntem dispusi sa recunoastem realitatea sentimentului de bucurie;
  2. masura in care suntem dispusi sa dam frau liber bucuriei interioare;
  3. masura in care recunoastem ca singurul obstacol in calea eliberarii bucuriei este faptul ca nu suntem dispusi sa ne deschidem inima si sa simtim iubire fata de noi insine si, prin intermediul inimii noastre deschise, sa resimtim iubire pentru toti oamenii si toate lucrurile.
Cu cat ne conectam la bucuria din interior, cu atat mai reala devine ea pentru noi. Cu alte cuvinte, daca dorim sa traim o viata de bucurie totala, trebuie sa fim dispusi sa ne conectam la bucuria care este esenta noastra.

Sa retinem: mijloacele si rezultatele sunt aceleasi. Pentru a atinge starea de bucurie, sa urmarim sa simtim si sa exprimam bucuria din interiorul fiintei noastre in fiecare clipa.

Acest articol este extras din cartea "Poti avea totul" scrisa de Arnold M. Patent si aparuta la Editura Deceneu.

sursa: www.edituradeceneu.ro

Tipareste Recomanda trimite prin YM

Produse in legatura cu articolul

Tinctura de Talpa Gastei 50ml Dacia Plant

TINCTURA DE TALPA-GASTEI este o solutie hidroalcoolica obtinuta prin preparare la rece din partile aeriene ale plantei Leonurus cardiaca. Denumirea...

Pret: 8.97 RON

Comanda

Antidepresiv 60 cpr Dacia Plant

Depresia este o afectiune specifica vremurilor noastre, fiind una dintre cele mai des intalnite din lume. Statisticile arata ca o persoana din...

 

Happy Vibe 60 capsule Herbagetica

Actiuni: - antioxidant - imbunatateste unele calitati cognitive - antidepresiv anxiolitic - imbunatateste managementul stresului -...

Pret: 29.33 RON

Comanda

Heart Blend 100 capsule Secom

Pentru sanatatea sistemului cardiovascular Avantaje Contribuie la: - protectia si tonifierea miocardului in tulburari de ritm cardic...

Pret: 48.65 RON

Comanda
 

Gyardinophyt 30ml Ozone Naturales Plantextrakt

Nivele de actiune: sistem imunitar, sistem nervos. Recomandari principale: Sistem imunitar: creste rezistenta organismului, scade durata...

Pret: 18.24 RON

Comanda

African Mango 500mg 60 capsule Adams Vision

Contribuie la mentinerea greutatii corporale normale. Este indicat numai pentru adulti (peste 18 ani).

Pret: 45.91 RON

Comanda
 
 
 

Comentarii utilizatori

Adauga un comentariu
 
TRIPOD HEALTH 108 (TPH108) - tinctura complexa din 108 plante medicinale

Abonare newsletter


Comenzi telefonice