Sfatul medicului Tratamente Articole Umor... natural Glosar Linkuri utile Astrolog Livrare si plata

Home I Raspunsurile medicului

Raspunsurile doctorului

11. Va rog mult de tot sa ma ajutati....as dori un tratament naturist pentru desfundarea trompelor uterine...dupa cate am inteles, operatia este destul de dureroasa...as dori sa incer ceva naturist intai...va multumesc...

06.02.2006 (radoi ana-maria - -)

V-ar trebui un tratament cu plante antiinflamatoare si dezobstruante. Pentru aceasta, este necesar sa veniti la cabinet (impreuna cu analizele pe care le-ati facut pana acum) pentru a stabili un amestec de plante special pentru dvs.

Dr. Pavel Cristina

 

12. Exista rezultate concrete si vizibile in tratarea fibromului uterin cu produse naturiste? Ce tratament naturist cunoasteti pt eliminarea fibromului uterin? Sunt indicate cataplasme de argila?

22.01.2006 (Liana Ghedut - Cluj Napoca)

Este o informatie generala ceea ce imi cereti si va pot raspunde tot la modul general; trebuie sa stiti insa ca rezultatele sunt influentate de caracteristicile fiecarui pacient, deci tratamentul este individual si presupune o consultatie; raspunsul este ca sunt rezultate clare, vizibile, insa tratamentul este complex, fiind necesare echilibrari hormonale, metabolice si tratament antifibromatos totodata; deasemeni dieta alimentara in care excludem zaharul, sarea, carnea de porc, regim cu putine proteine, fara grasimi animale, si in care se consuma multe cereale si legume este obligatoriu; cu rezultate bune se foloseste planta indiana ashoca in amestec cu plante depurative si dezobstruante limfatice; un raspuns mai amanuntit tine de a avea informatii mai multe despre dv. si poate cel mai utila este o consultatie directa. Argila este benefica dar fara alte elemente de dieta si de asociere cu plante este insuficient ca tratament al fibromului.

Dr. Vanatoru Alexandru Constantin

 

13. Intrebarea mea este simpla: mai pot spera ca unele produse naturiste ma pot ajuta la cresterea sanilor(nu as dori o operatie estetica)? Mentionez ca am 45 de ani. Am citit in unele reviste ca tinctura de marar ar da rezultate foarte bune, altii lauda tin

10.01.2006 (Adriana Teodorescu - )

Atat tinctura de marar cat si cea de lemn dulce contin fitoestrogeni, care sunt contraindicati in cazul fibroamelor si chisturilor mamare. Puteti folosi unguent Superbust, dar consider ca principala dumneavoastra prioritate trebuie sa fie tratarea fibromului uterin si a chisturilor. Sunati la clinica pentru o programare.

Dr. Dragomirescu Andreea

 

Pagina:   precedenta I 1 I 2 I

Magazin produse naturiste - cele mai bune preturi!

Abonare newsletter


Magazin produse naturiste - cele mai bune preturi!